The Sherry’s boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Akoestisch trio
 • Genre
  Allround

Wil jij The Sherry’s boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Sherry’s. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het party-power-trio uit het exotische Nijmegen. Met Sher als charismatische diva, Wouter als goedlachse energiebron en Pelle als de beweeglijke casanova, deinzen ze voor geen enkel feestje terug. Alles kan, alles mag. Met meer dan 1200 liedjes in het repertoire en altijd een plekje op het podium voor gast muzikantenen improvisatie, zal Sher nooit twee keer dezelfde show voorschotelen. Elk optreden is anders, het publiek mag, indien gewenst, een groot deel van de show bepalen maar een gigantisch feest zal het sowieso worden.

Biografie The Sherry’s

Een (semi)akoestisch trio met de pit van een complete band en de humor van de grootste grappenmaker. Sher schikt zich in iedere rol maar zorgt er op de eerste plaats in dat er gezelligheid is en blijft. .The Sherry’s spelen alle nummers die je graag wilt horen. Van Proud Mary tot de Stones en van Janis Joplin tot the Beatles! Combineer dat met een grote dosis humor van onze grand diva Sher en je avond is helemaal compleet!

Even voorstellen…

Met dit trio krijg je Sher op leadzang, toetsen en akoestische gitaar. Pelle op backing vocals en gitaar. En, samen met Wouter op backing vocals en ritme sectie, krijg je een gevarieerd en feestelijk programma waarbij ze regelmatig leunen op de muzieksmaak en participatie van het publiek.

Boekingen van The Sherry’s

Sher’s trademark is ongetwijfeld haar diepe, soulvolle stem waardoor ieder nummer een extra laagje krijgt, maar ze heeft vooral de gezellige en schaamteloze interactie met het publiek tot een ware kunst verheven. Regelmatig zul je worden uitgelokt tot meezingen, dansen, glitterdouches, polonaises, shotjes drinken en andere gekkigheden, niemand blijft gespaard. Diva Sher en haar gevolg zijn zeer geschikt voor een heerlijke zaterdagavond livemuziek in het plaatselijke café. Maar past zich net zo goed aan op een groot podium op een festival of zelfs een bruiloft. Ruim 300 kneiters van hits op voorraad die allemaal mee te zingen zijn. Interactief en lekker swingend.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Sherry’s kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Sherry’s wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Sherry’s wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Sherry’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Sherry’s kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Sherry’s boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Sherry’s kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Sherry’s boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Sherry’s

The Sherry’s inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Sherry’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch trio2 x 60 minutenexclusief, enkel backline3 personenAllround€995,-
Semi-akoestisch trio2 x 60 minuteninclusief tot 180 personen3 personenAllround€995,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€900,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand