The Sherry’s boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Akoestisch trio
 • Genre
  Allround

Wil jij The Sherry’s boeken voor jouw feest of evenement? Het party-power-trio uit het exotische Nijmegen. Met Sher als charismatische diva, Wouter als goedlachse energiebron en Pelle als de beweeglijke casanova, deinzen ze voor geen enkel feestje terug. Alles kan, alles mag. Met meer dan 1200 liedjes in het repertoire en altijd een plekje op het podium voor gast muzikantenen improvisatie, zal Sher nooit twee keer dezelfde show voorschotelen. Elk optreden is anders, het publiek mag, indien gewenst, een groot deel van de show bepalen maar een gigantisch feest zal het sowieso worden.

The Sherry’s boeken

Een (semi)akoestisch trio met de pit van een complete band en de humor van de grootste grappenmaker. Sher schikt zich in iedere rol maar zorgt er op de eerste plaats in dat er gezelligheid is en blijft. .The Sherry’s spelen alle nummers die je graag wilt horen. Van Proud Mary tot de Stones en van Janis Joplin tot the Beatles! Combineer dat met een grote dosis humor van onze grand diva Sher en je avond is helemaal compleet!

Even voorstellen…

Met dit trio krijg je Sher op leadzang, toetsen en akoestische gitaar. Pelle op backing vocals en gitaar. En, samen met Wouter op backing vocals en ritme sectie, krijg je een gevarieerd en feestelijk programma waarbij ze regelmatig leunen op de muzieksmaak en participatie van het publiek.

Boekingen van The Sherry’s

Sher’s trademark is ongetwijfeld haar diepe, soulvolle stem waardoor ieder nummer een extra laagje krijgt, maar ze heeft vooral de gezellige en schaamteloze interactie met het publiek tot een ware kunst verheven. Regelmatig zul je worden uitgelokt tot meezingen, dansen, glitterdouches, polonaises, shotjes drinken en andere gekkigheden, niemand blijft gespaard. Diva Sher en haar gevolg zijn zeer geschikt voor een heerlijke zaterdagavond livemuziek in het plaatselijke café. Maar past zich net zo goed aan op een groot podium op een festival of zelfs een bruiloft. Ruim 300 kneiters van hits op voorraad die allemaal mee te zingen zijn. Interactief en lekker swingend.

Direct The Sherry’s boeken? Klik hier voor boekingen van The Sherry’s

The Sherry’s boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Sherry’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch trio2 x 60 minutenexclusief, enkel backline3 personenAllround€995,-
Semi-akoestisch trio2 x 60 minuteninclusief tot 180 personen3 personenAllround€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand