PlusSupportAct boeken

Incl. licht en geluid tot 500 personen: € 2.550,-
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  2 x 60 of 3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Trio / Coverband
 • Genre
  Allround

Wil jij PlusSupportAct boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van PlusSupportAct. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

OK. Plussupportact. Eerste vraag. Who are they? Waar komen deze drie totaal verschillende podiumdieren vandaan? Bekend als de begeleidingsband van Najib Amhali heeft dit vocaal machtige trio zijn sporen inmiddels verdiend. Maar als epicentrum van het podium pakken ze de zaken pas echt manhaftig aan!

Biografie PlusSupportAct

Start de motoren en houd het stuur stevig vast, want deze mannen ronken als een turbodiesel over de linkerbaan van jouw gevoel. Geef deze krachtpatsers de zaal. Niet denken. Deze vedettes doen. Op het ritme van de planken. En vergeet de podiumplanken: deze iconisch geklede karakters luisteren naar het kraken van de dansvloer…

Boekingen van PlusSupportAct

Met een gezonde dosis humor maken Serge (gitaar), Alex (toetsen) en Dennis (drums) pitstops op verrassend pakkende plaatsen langs de muzikale snelweg. Van rock tot dance, van latin tot disco. De crossovers van deze klasbakken zijn vermaard in het wereldje, de actieradius van deze snelheidsduivels adembenemend. Kortom, haal de voeten van de rem, want Plussupportact geeft gas! Een directe injectie in een zinderend samenzijn.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig PlusSupportAct kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je PlusSupportAct wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van PlusSupportAct wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij PlusSupportAct online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van PlusSupportAct kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

PlusSupportAct boeken

Ben jij benieuwd hoe je PlusSupportAct kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct PlusSupportAct boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van PlusSupportAct

PlusSupportAct inhuren

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van PlusSupportAct

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Trio / Coverband2 x 60 of 3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.645,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand