The Dutch Pianist boeken

Gage geldt voor huwelijksceremonie (3-4 nummers)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Muzikale act
 • Genre
  Instrumentaal / Piano

Wil jij The Dutch Pianist boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Dutch Pianist. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Gijs van Winkelhof is een Nederlandse pianist, componist en muziek producer. Toen hij drie jaar was begon hij zichzelf piano te leren spelen en op zijn tiende begon hij met het componeren van muziek.

Biografie The Dutch Pianist

In 2007 studeerde hij cum laude af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht met als afstudeerrichting Compositie voor de Media, een opleiding gericht op het schrijven van film- en theatermuziek. Als pianist trad Gijs op in het binnen- en buitenland, zowel solo als begeleiding van artiesten.

Boekingen van The Dutch Pianist

Gijs van Winkelhof is ook een bekende pianist op YouTube. Door zijn eigen arrangementen en improvisaties werd hij een bekende YouTube-pianist met meer dan een miljoen hits. Dankzij dit medium verwierf hij bekendheid in Japan. Hij trad meerdere malen op in Tokio in de Suntory Hall en de Yamaha Hall met de Japanse sopraan Yoko Maria Tsukuda.

 Mogelijkheden

HUWELIJKSCEREMONIE

De huwelijksceremonie bestaat meestal uit ongeveer 3 á 4 muziekmomenten, bijvoorbeeld bij de binnenkomst van het bruidspaar, het tekenen van de akte en een mooi slotlied. Het voordeel van live pianomuziek is dat in principe ieder lied gespeeld kan worden, zelfs nummers die in eerste instantie niet geschikt lijken te zijn voor een huwelijksceremonie. Gijs kan van elk lied een mooi piano-arrangement maken. Een ander voordeel is ook dat hij zich kan aanpassen aan de timing van de gebeurtenissen tijdens de ceremonie. Niemand weet precies van tevoren hoe lang het tekenen zal duren. Vaak is een lied op cd al afgelopen wanneer de vierde getuige zijn/haar handtenening zet. Gijs past zich volledig aan en kan muziek langer of korter maken zodat de ceremonie gestroomlijnd verloopt.

DINER/RECEPTIE/BORREL/EVENEMENT

Ook is het mogelijk om sfeervolle muzikale ondersteuning te verzorgen tijdens uw diner, receptie of borrel. De stijl- en repertoire keuze kan worden aangepast aan elke gelegenheid. Live (achtergrond) pianomuziek geeft uw evenement net dat beetje extra. Het geluidsniveau is zodanig dat uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten maar toch van de muziek kunnen genieten.

Extra informatie

Bij ieder optreden neemt Gijs zijn eigen digitale piano mee met witte ombouwvleugel en een glasheldere en flexibele Bose geluidsset voor een optimale verdeling van het geluid, geschikt voor elke ruimte en zelfs buiten. De opbouwtijd bedraagt ongeveer 15 minuten. Als op de locatie een piano of vleugel aanwezig is, is dat uiteraard ook een optie.

Een boeking is inclusief het volgende:

 • Witte baby vleugel, geschikt voor elke locatie (zowel binnen als buiten).
 • Pianist die elk gewenst nummer kan spelen, zowel als solo optreden als begeleiding van artiesten.
 • Een Roland Stage Piano voor in de vleugel.
 • Bose geluidszuil met glasheldere kwaliteit, geschikt voor ruimtes tot circa 300 man.
 • Geluidsman/technicus.
 • Voorbereidingstijd (communicatie met artiest, klant, over afspraken, invulling van de nummers, repetities, nummerkeuze, etc).
 • Aanspreekpunt op de locatie.
 • Professionaliteits- en optreedgarantie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Dutch Pianist kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Dutch Pianist wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Dutch Pianist wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Dutch Pianist online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Dutch Pianist kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Dutch Pianist boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Dutch Pianist kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Dutch Pianist boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Dutch Pianist

The Dutch Pianist inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Dutch Pianist

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale actin overleginclusief tot 300 personen1 persoonInstrumentaal / PianoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand