The Dutch Pianist boeken

Gage geldt voor huwelijksceremonie (3-4 nummers)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Muzikale act
 • Genre
  Instrumentaal / Piano

Gijs van Winkelhof is een Nederlandse pianist, componist en muziek producer. Toen hij drie jaar was begon hij zichzelf piano te leren spelen en op zijn tiende begon hij met het componeren van muziek.

The Dutch Pianist boeken

In 2007 studeerde hij cum laude af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht met als afstudeerrichting Compositie voor de Media, een opleiding gericht op het schrijven van film- en theatermuziek. Als pianist trad Gijs op in het binnen- en buitenland, zowel solo als begeleiding van artiesten.

Boekingen van The Dutch Pianist

Gijs van Winkelhof is ook een bekende pianist op YouTube. Door zijn eigen arrangementen en improvisaties werd hij een bekende YouTube-pianist met meer dan een miljoen hits. Dankzij dit medium verwierf hij bekendheid in Japan. Hij trad meerdere malen op in Tokio in de Suntory Hall en de Yamaha Hall met de Japanse sopraan Yoko Maria Tsukuda.

MOGELIJKHEDEN

HUWELIJKSCEREMONIE

De huwelijksceremonie bestaat meestal uit ongeveer 3 á 4 muziekmomenten, bijvoorbeeld bij de binnenkomst van het bruidspaar, het tekenen van de akte en een mooi slotlied. Het voordeel van live pianomuziek is dat in principe ieder lied gespeeld kan worden, zelfs nummers die in eerste instantie niet geschikt lijken te zijn voor een huwelijksceremonie. Gijs kan van elk lied een mooi piano-arrangement maken. Een ander voordeel is ook dat hij zich kan aanpassen aan de timing van de gebeurtenissen tijdens de ceremonie. Niemand weet precies van tevoren hoe lang het tekenen zal duren. Vaak is een lied op cd al afgelopen wanneer de vierde getuige zijn/haar handtenening zet. Gijs past zich volledig aan en kan muziek langer of korter maken zodat de ceremonie gestroomlijnd verloopt.

DINER/RECEPTIE/BORREL/EVENEMENT

Ook is het mogelijk om sfeervolle muzikale ondersteuning te verzorgen tijdens uw diner, receptie of borrel. De stijl- en repertoire keuze kan worden aangepast aan elke gelegenheid. Live (achtergrond) pianomuziek geeft uw evenement net dat beetje extra. Het geluidsniveau is zodanig dat uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten maar toch van de muziek kunnen genieten.

EXTRA INFORMATIE

Bij ieder optreden neemt Gijs zijn eigen digitale piano mee met witte ombouwvleugel en een glasheldere en flexibele Bose geluidsset voor een optimale verdeling van het geluid, geschikt voor elke ruimte en zelfs buiten. De opbouwtijd bedraagt ongeveer 15 minuten. Als op de locatie een piano of vleugel aanwezig is, is dat uiteraard ook een optie.

Een boeking is inclusief het volgende:

 • Witte baby vleugel, geschikt voor elke locatie (zowel binnen als buiten).
 • Pianist die elk gewenst nummer kan spelen, zowel als solo optreden als begeleiding van artiesten.
 • Een Roland Stage Piano voor in de vleugel.
 • Bose geluidszuil met glasheldere kwaliteit, geschikt voor ruimtes tot circa 300 man.
 • Geluidsman/technicus.
 • Voorbereidingstijd (communicatie met artiest, klant, over afspraken, invulling van de nummers, repetities, nummerkeuze, etc).
 • Aanspreekpunt op de locatie.
 • Professionaliteits- en optreedgarantie.

Direct The Dutch Pianist huren? Klik hier voor boekingen van The Dutch Pianist

The Dutch Pianist boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Dutch Pianist

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale actin overleginclusief tot 300 personen1 persoonInstrumentaal / PianoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand