Mister Keys boeken

Speelt op verzoek!
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Pianoshow (Solo)
 • Genre
  Allround

Wil jij Mister Keys boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mister Keys. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Mister Keys Matthijs inhuren, dat doet u als u een geweldige pianoshow op uw evenement wil. Mister Keys Matthijs is met zijn avondvullend programma bij elke gelegenheid gegarandeerd succes.

Biografie Mister Keys

Als pianist treed Matthijs op bij bedrijfsfeesten, diners, bruiloften, enzovoorts. Waar Matthijs komt, is het een knalfeest, want stil zitten dat lukt niet als Mister Keys Matthijs achter de piano zit. Met zijn enthousiasme brengt hij een veelzijdige show waar verzoekjes altijd welkom zijn. Matthijs kan het allemaal spelen. Van Lionel Richie tot Joe Cocker tot André Hazes.

One man pianoshow boeken

U vraagt het, hij speelt en zingt het. Naast zijn One Man Band begeleidt Mister Keys Matthijs ook De SPAM! Band van de online talkshow SPAM! uit Eindhoven.

Boekingen van Mister Keys

Mister Keys Matthijs is een energieke pianist met een show, waar de voetjes van de vloer zullen gaan en de handjes in de lucht worden gezwaaid. Elke avond zal op zijn kop staan met zijn te gekke optreden, charme en interactie met het publiek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mister Keys kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mister Keys wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mister Keys wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mister Keys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mister Keys kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mister Keys boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mister Keys kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mister Keys boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mister Keys

Mister Keys inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mister Keys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow (Solo)3 x 45 minuteninclusief tot 150 personen1 persoonAllround€795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand