De Heeren Van boeken

Bijna alles op verzoek!
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 450 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij De Heeren Van boeken op jouw feest of event? De Heeren Van is een allround 3 persoons coverband en bestaat uit Jeroen Vanlierop, Mark Lodewijks en Roy Hufnagel.  Dit drietal weet met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment snel alle harten te stelen.

De Heeren Van boeken

Op elke party waar De Heeren Van verschijnt weten zij met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment alle harten te stelen. Zo weet De Heeren Van de juiste muziek op het juiste moment te brengen. Dus als de pannen van het dak moeten is dit zeker geen probleem, maar even wat gas terugnemen is natuurlijk ook mogelijk. Door hun interactie betrekken zij het publiek bij het optreden. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten. Met een show vol licht, geluid en topentertainment.

Feestband boeken

Het brengen van de juiste muziek op het juiste moment dus als de pannen van het dak moeten dan is dit zeker geen probleem bij de mannen van ‘De Heeren Van’. Maar even gas terugnemen voor een slow nummer behoort ook tot de mogelijkheid.

Topentertainment

Door hun interactie betrekken zij het publiek bij het optreden. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten. Met een show vol licht, geluid en topentertainment.

Boekingen van De Heeren Van

Een allround coverband met maar 3 personen in de gelederen maar alle 3 zijn het multi muzikale muzikanten met veel gevoel voor entertainment, muziek en de juiste sfeer neer te zetten. De Heeren van zijn interactief en spelen uw verzoekjes. Het repertoire sluit altijd aan op jouw festiviteit.

Direct De Heeren Van boeken? Klik hier voor boekingen van De Heeren Van

De Heeren Van boeken

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Heeren Van

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 450 personen3 personenAllround€2250,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand