De Heeren Van boeken

Bijna alles op verzoek!
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 450 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij De Heeren Van boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Heeren Van. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Heeren Van is een allround 3 persoons coverband en bestaat uit Jeroen Vanlierop, Mark Lodewijks en Roy Hufnagel.  Dit drietal weet met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment snel alle harten te stelen.

Biografie De Heeren Van

Op elke party waar De Heeren Van verschijnt weten zij met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment alle harten te stelen. Zo weet De Heeren Van de juiste muziek op het juiste moment te brengen. Dus als de pannen van het dak moeten is dit zeker geen probleem, maar even wat gas terugnemen is natuurlijk ook mogelijk. Door hun interactie betrekken zij het publiek bij het optreden. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten. Met een show vol licht, geluid en topentertainment.

Feestband boeken

Het brengen van de juiste muziek op het juiste moment dus als de pannen van het dak moeten dan is dit zeker geen probleem bij de mannen van ‘De Heeren Van’. Maar even gas terugnemen voor een slow nummer behoort ook tot de mogelijkheid.

Topentertainment

Door hun interactie betrekken zij het publiek bij het optreden. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten. Met een show vol licht, geluid en topentertainment.

Boekingen van De Heeren Van

Een allround coverband met maar 3 personen in de gelederen maar alle 3 zijn het multi muzikale muzikanten met veel gevoel voor entertainment, muziek en de juiste sfeer neer te zetten. De Heeren van zijn interactief en spelen uw verzoekjes. Het repertoire sluit altijd aan op jouw festiviteit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Heeren Van kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Heeren Van wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Heeren Van wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Heeren Van online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Heeren Van kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Heeren Van boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Heeren Van kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Heeren Van boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Heeren Van

De Heeren Van inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Heeren Van

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 450 personen3 personenAllround€2250,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand