Duo Touchdown boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Duo
 • Genre
  Allround

Down Touchdown is een avondvullend programma waar in alle grote hits die je maar kan voorstellen worden gespeeld. Van 70’ disco tot hedendaagse hits. Van Nederlandstalig tot intieme ballads. Touchdown werkt niet met vaste setlijsten maar past dit aan naar type publiek en feest, maar houdt uiteraard ook rekening met wat het publiek wil horen.

Duo Touchdown boeken

Duo Touchdown beschikt over hedendaagse technieken waar waardoor het klinkt alsof er een complete band staat. Dit aangevuld met uitstekende zang en entertainment maakt Down Under uniek! Door een enorm breed repertoire kan er makkelijk worden ingespeeld op de reacties van uw gasten. Hierdoor zal iedereen een top feest beleven. Interactie is een vast onderdeel van een optreden met Touchdown. Beide muzikanten hebben enorme ervaring in de muziek en theaterwereld. Dit is dan ook goed terug te zien en te horen tijdens hun optredens. De missie van Duo Touchdown is om uw feest of evenement van muziek en entertainment te voorzien waar nog lang over na gepraat zal worden.

Boekingen van Duo Touchdown

Dankzij een show vol interactie zullen u en uw gasten worden vermaakt. Geen vaste setlijsten maar kaartjes op de tafels waar uw gasten verzoeknummers kunnen opschrijven. En Touchdown speelt (bijna) alles! Er wordt gespeeld van 70’s disco tot Nederlandstalige meezingers, van hedendaagse popmuziek tot intieme ballads. Down Under is inzetbaar op elke soort evenement of feest. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubilea. Maar Touchdown is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, kermissen, jaarmarkten, sportfeesten etc. Duo Touchdown beschikt over een perfecte geluidsset die op elke zaal kan worden afgesteld. Een mooie lichtshow maakt het plaatje helemaal compleet. Touchdown is ook te boeken als trio, in de bezetting toetsenist, zanger en zangeres.

Direct Duo Touchdown huren? Klik hier voor boekingen van Duo Touchdown

Duo Touchdown boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo Touchdown

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Duoavondvullend in overleginclusief tot 200 personen2 personenAllround€895,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand