Duo Touchdown boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Duo
 • Genre
  Allround

Wil jij Duo Touchdown boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Duo Touchdown. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Down Touchdown is een avondvullend programma waar in alle grote hits die je maar kan voorstellen worden gespeeld. Van 70’ disco tot hedendaagse hits. Van Nederlandstalig tot intieme ballads. Touchdown werkt niet met vaste setlijsten. Maar past dit aan naar type publiek en feest. En houdt uiteraard ook rekening met wat het publiek wil horen.

Biografie Duo Touchdown

Duo Touchdown beschikt over hedendaagse technieken waar waardoor het klinkt alsof er een complete band staat. Dit aangevuld met uitstekende zang en entertainment maakt Down Under uniek! Door een enorm breed repertoire kan er makkelijk worden ingespeeld op de reacties van uw gasten. Hierdoor zal iedereen een top feest beleven. Interactie is een vast onderdeel van een optreden met Touchdown. Beide muzikanten hebben enorme ervaring in de muziek en theaterwereld. Dit is dan ook goed terug te zien en te horen tijdens hun optredens. De missie van Duo Touchdown is om uw feest of evenement van muziek en entertainment te voorzien waar nog lang over na gepraat zal worden.

Boekingen van Duo Touchdown

Dankzij een show vol interactie zullen u en uw gasten worden vermaakt. Geen vaste setlijsten maar kaartjes op de tafels waar uw gasten verzoeknummers kunnen opschrijven. En Touchdown speelt (bijna) alles! Er wordt gespeeld van 70’s disco tot Nederlandstalige meezingers, van hedendaagse popmuziek tot intieme ballads. Down Under is inzetbaar op elke soort evenement of feest. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubilea. Maar Touchdown is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, kermissen, jaarmarkten, sportfeesten etc. Duo Touchdown beschikt over een perfecte geluidsset die op elke zaal kan worden afgesteld. Een mooie lichtshow maakt het plaatje helemaal compleet. Touchdown is ook te boeken als trio, in de bezetting toetsenist, zanger en zangeres.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Duo Touchdown kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Duo Touchdown wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Duo Touchdown wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Duo Touchdown online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Duo Touchdown kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Duo Touchdown boeken

Ben jij benieuwd hoe je Duo Touchdown kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Duo Touchdown boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Duo Touchdown

Duo Touchdown inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo Touchdown

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Duoavondvullend in overleginclusief tot 200 personen2 personenAllround€895,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand