Slingshot boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  3 x 45 of 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Allround

Wil jij Slingshot boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Slingshot. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als je van een feestje houdt, dan boek je Slingshot. Deze sympathieke en energieke 8-mansband met rockende gitaren en een opzwepende blazerssectie, blaast je omver met herkenbare en dansbare nummers van af de jaren 60’ tot nu.

Biografie Slingshot

Probeer maar eens niet mee te zingen met alle hits en herkenbare tracks die voorbij komen! En stilstaan is nauwelijks mogelijk wanneer de feeststemming iedereen heeft bereikt!

Coverband boeken

Slingshot neemt feesten héél serieus en is van mening dat iedereen gelijk is én dat iedereen mee moet doen. Daarom wordt ook aan iedereen gedacht met hits van Gers Pardoel tot de Beatles, van Doe Maar tot Daft Punk.

Boekingen van Slingshot

Frontman Roy en de Slingshot mannen laten de stijlen pop, Nederlandstalig, rock, dance, urban en skihut allemaal voorbij komen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Slingshot kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Slingshot wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Slingshot wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Slingshot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Slingshot kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Slingshot boeken

Ben jij benieuwd hoe je Slingshot kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Slingshot boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Slingshot

Slingshot inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Slingshot

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)3 x 45 of 2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenAllround€2495,-
Live bandshow (incl. SFX)3 x 45 of 2 x 60 minuteninclusief tot 500 personen8 personenAllround€3695,-
Live bandshow (incl. SFX)3 x 45 of 2 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen8 personenAllround€4395,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand