Slash ’n Roses boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 45 / 2 x 60 / 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Guns 'n Roses repertoire

Wil jij Slash ’n Roses boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Slash ’n Roses. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Slash ’n Roses

‘Do you know where the f*ck you are?!’ You are in Slash n’ Roses! Slash N’ Roses bestaat uit 8 gepassioneerde en ervaren rockers die technisch op het hoogste niveau alle wereldhits en de beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N’ Roses tot in de perfectie weten neer te zetten. Naast de vele muzikale hoogstandjes weet de band ook met hun dynamische podium performance het publiek van begin tot het eind ‘bij de strot te pakken’.

Ultieme Guns ’n Roses experience

Ze nemende mee in de ultieme ‘Guns N’ Roses Experience’. Van Appetite for Destruction met Paradise City, Sweet Child o’ Mine, Welcome to the jungle Paradise City, tot Use Your Illusion I&II November Rain, Knockin’ on heavens door, Live and let die, Estranged zijn slechts enkele wereldhits die voorbij komen tijdens een concert van Slash N’ Roses.

Sensationele optredens

Met sensationele optredens op de mooiste locaties zoals o.a. Paradiso, 013 Tilburg, Stadion SilverDome Zoetermeer, Effenaar Eindhoven en Metropool Hengelo is het DÉ Guns n’ Roses tribute van Nederland! Ze gingen ook de grens over met optredens in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië. Hiermee veroverden ze niet alleen de Benelux, maar ook delen van Europa. Hongerig naar meer zijn de plannen voor het komende jaar gesmeed en gaan ze verder met het verkennen van de wereld!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Slash ’n Roses kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Slash ’n Roses wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Slash ’n Roses wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Slash ’n Roses online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Slash ’n Roses kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Slash ’n Roses boeken

Ben jij benieuwd hoe je Slash ’n Roses kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Slash ’n Roses boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Slash ’n Roses

Slash ’n Roses inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Slash ’n Roses

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 45 / 2 x 60 / 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenGuns 'n Roses repertoireOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand