Abba Fever boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen (alléén de dames!)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Abba Tribute

Abba Fever boeken voor jouw 90’s evenement? Abba Fever: een ABBA-tribute act van wereldklasse! Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever is het dan ook een garantie dat iedereen, van alle leeftijden, ouderwets uit z’n dak gaat! ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. Geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen tijdens de spectaculaire show!

Abba Fever boeken

In de zomer van 2010 ontstaat ABBA Fever. Het idee van deze nieuwe ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden.Niet veel later werden de backing tracks live ingespeeld door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Frida, Agnetha, Benny en Björn maakte de formatie van Abba Fever compleet. Na een aantal intensieve repetities, was het eerste, zeer succesvolle optreden een feit. Tijd om de boekingen van Abba Fever te laten binnenstromen.

Adembenemende samenzang

Abba Fever – The Ultimate ABBA Tribute onderscheidt zich door de prachtige handgemaakte kostuums. En natuurlijk de adembenemende samenzang. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond! In 2018 werd Abba Fever zelfs de winnaar tijdens ‘Battle Of The Tributebands’! Dat leverde direct veel boekingen van Abba Fever op.  Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Nederland en omstreken is! Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige kostuums, de swingende show en uiteraard de live ingespeelde backing tracks. Redenen genoeg om Abba Fever te boeken.

Boekingen van Abba Fever

Er is keuze uit maar liefst 3 verschillende versies, namelijk Abba Fever XS (2 zangeressen, 1995 euro), Abba Fever Original (2 zangers en 2 zangeressen, 2595 euro) en Abba Fever XL (complete bandshow). De band is erg flexibel en voor ieder evenement kan gekeken worden naar de mogelijkheden die het beste passen voor uw publiek. Optreden op een veilige manier tijdens coronatijd? Ook daarvoor zijn diverse opties mogelijk zoals terrasfeesten, bedrijfsfeesten op gepaste afstand etc.

Direct Abba Fever boeken? Klik hier voor boekingen van Abba Fever

Abba Fever boeken

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Abba Fever

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personen (alléén de dames!)Abba Tribute€2750,-
Tape-act1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenAbba TributeOp aanvraag
Live bandshow (vanaf-prijs!)1 x 75 óf 2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage + FOH9 personenAbba TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€2.695,-
€2.995,-
€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand