Abba Fever boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2850,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen (alléén de dames!)
 • Soort
  Tape-act (XS)
 • Genre
  Abba Tribute

Wil jij Abba Fever boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Abba Fever. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Abba Fever: een ABBA-tribute act van wereldklasse! Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever is het dan ook een garantie dat iedereen, van alle leeftijden, ouderwets uit z’n dak gaat! ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. Geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen tijdens de spectaculaire show!

Biografie Abba Fever 

In de zomer van 2010 ontstaat ABBA Fever. Het idee van deze nieuwe ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden.Niet veel later werden de backing tracks live ingespeeld door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Frida, Agnetha, Benny en Björn maakte de formatie van Abba Fever compleet. Na een aantal intensieve repetities, was het eerste, zeer succesvolle optreden een feit. Tijd om de boekingen van Abba Fever te laten binnenstromen.

Adembenemende samenzang

Abba Fever – The Ultimate ABBA Tribute onderscheidt zich door de prachtige handgemaakte kostuums. En natuurlijk de adembenemende samenzang. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond! In 2018 werd Abba Fever zelfs de winnaar tijdens ‘Battle Of The Tributebands’! Dat leverde direct veel boekingen van Abba Fever op.  Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Nederland en omstreken is! Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige kostuums, de swingende show en uiteraard de live ingespeelde backing tracks. Redenen genoeg om Abba Fever te boeken.

Boekingen van Abba Fever

Er is keuze uit maar liefst 3 verschillende versies, namelijk Abba Fever XS (2 zangeressen, 1995 euro), Abba Fever Original (2 zangers en 2 zangeressen, 2595 euro) en Abba Fever XL (complete bandshow). De band is erg flexibel en voor ieder evenement kan gekeken worden naar de mogelijkheden die het beste passen voor uw publiek. Optreden op een veilige manier tijdens coronatijd? Ook daarvoor zijn diverse opties mogelijk zoals terrasfeesten, bedrijfsfeesten op gepaste afstand etc.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Abba Fever kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Abba Fever wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Abba Fever wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Abba Fever online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Abba Fever kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Abba Fever boeken

Ben jij benieuwd hoe je Abba Fever kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Abba Fever boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Abba Fever

Abba Fever inhuren

€2.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Abba Fever

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (XS)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personen (alléén de dames!)Abba Tribute€2850,-
Tape-act (uitsluitend besloten!)1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenAbba Tribute€3750,-
Live bandshow (XL)1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage + FOH9 personenAbba TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand