Alle Kleuren (K3 Tribute) boeken

Meezingen gegarandeerd!
€5.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  11 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  K3 Tribute

Wil jij Alle Kleuren (K3 Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Alle Kleuren (K3 Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Alle Kleuren

Alle Kleuren is dé unieke 11-koppige K3 tributeband en laat een droom uitkomen van inmiddels ouder geworden fans. Een set met meer dan 40 hits in een spectaculaire festivalact. Deze liveband, met zangeressen (bekend van K2 zoekt K3) en 5 fantastische dansers, dompelt je compleet onder in een bak met glitter.

Visueel verbluffend spektakel

Was jij al ooit zo verliefd op de herkenbare dansjes? Ga maar alvast oefenen, want door Alle Kleuren ben je binnen no-time weer jouw hart verloren in de discotheek. Een visueel verbluffend spektakel waarbij je gegarandeerd jouw grootste guilty pleasures gaat meebrullen.

Biografie Alle Kleuren

Ze hebben het publiek al weten te betoveren op gerenommeerde podia zoals de Gentse Feesten en onlangs Paaspop, waar ze de verrassing van het festival waren. De tent barstte uit zijn voegen en werd zelfs afgesloten vanwege de overweldigende opkomst. Mis het niet, kom het beleven, kom maar snel naar hier!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Alle Kleuren (K3 Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Alle Kleuren (K3 Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Alle Kleuren (K3 Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Alle Kleuren (K3 Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Alle Kleuren (K3 Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Alle Kleuren (K3 Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Alle Kleuren (K3 Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Alle Kleuren (K3 Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Alle Kleuren (K3 Tribute)

Alle Kleuren (K3 Tribute) inhuren

€5.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alle Kleuren (K3 Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage11 personenK3 Tribute€5495,-

Vergelijkbare artiesten

€5.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand