Taylor Swift Tribute Band boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Soort
  Live bandshow

Wil jij Taylor Swift Tribute Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Taylor Swift Tribute Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Taylor Swift Tribute Band

Deze prijswinnende show van Taylor Swift is de meest prestigieuze eerbetoonact voor Taylor Swift in het Verenigd Koninkrijk en sommigen zouden zeggen, ter wereld. Gemaakt, geproduceerd en geleverd met trots, professionaliteit en met het hoogste niveau van aandacht voor detail. Met een ongelooflijke live band en dansers belooft deze show de meest authentieke recreatie van een Taylor Swift-show te bieden die je ooit zult vinden.

Alle Taylor hits

De eigenschappen die Katy Ellis bezit, laten ‘Swiftie’-fans over de hele wereld het gevoel hebben dat ze weer naar Taylor Swift zelf kijken. De show bevat al Taylor’s geliefde hits, waaronder: Shake It Off, Blank Space, Love Story, You Belong With Me, Look What You Made Me Do, I Knew You Were Trouble. Deze leuke energieke show betrekt het hele publiek en laat iedereen meezingen en ‘het van zich afschudden’ op alle hits van Taylor Swift.

Boekingen van Taylor Swift Tribute Band

Als het beste eerbetoon aan Taylor Swift in het Verenigd Koninkrijk – Katy Ellis ziet er niet alleen uit als Taylor Swift, maar heeft dezelfde maniertjes, energie op het podium en houding; ze heeft zelfs dezelfde leeftijd… Geboren in 1989! Katy Ellis is zelf een toegewijde Swiftie, ze is er trots op dat ze ELK nummer op ELK album kent. Dus als je een favoriet Tay Tay-nummer hebt, laat het ons dan zeker weten.

Taylor Swift Tribute Band inhuren

Denk je eraan om Katy Ellis te boeken voor je evenement? Van een verlovingsfeest, Pride-evenement, theater, bruiloft, universiteitsbal, festival, feest, enz… We kunnen het allemaal voor je regelen. We hebben geluidssystemen van de hoogste kwaliteit en verlichting. Er is ook een Taylor Swift Tribute-band beschikbaar met de toevoeging van dansers als optie. Jouw show kan zo groot of klein zijn als je wilt. Geen evenement is te groot of te klein.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Taylor Swift Tribute Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Taylor Swift Tribute Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Taylor Swift Tribute Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Taylor Swift Tribute Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Taylor Swift Tribute Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Taylor Swift Tribute Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Taylor Swift Tribute Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Taylor Swift Tribute Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Taylor Swift Tribute Band

Taylor Swift Tribute Band inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Taylor Swift Tribute Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgageOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand