Tribute to Donna Summer boeken

Treffende gelijkenis met Donna Summer
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60-75 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Donna Summer repertoire

Wil jij Tribute to Donna Summer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tribute to Donna Summer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Tribute to Donna Summer

The Queen of Disco is back! Bad Girls, MacArthur Park, Hot Stuff, Could It Be Magic, I Feel Love, Love Is In Control, Last Dance… Donna Summer is al jaren het grote voorbeeld voor Carolina Dijkhuizen. Samen met haar geweldige band speelt en zingt zij al haar legendarische danceclassics in een spetterende liveshow die de 70’s en 80’s disco feesten doet herleven!

Hoofdrollen in musicals

Carolina Dijkhuizen werd landelijk bekend door haar hoofdrollen in bekende musicals zoals Aida, The Lion King, Sister Act, Dreamgirls, The Bodyguard en momenteel in Mamma Mia. Op televisie maakte ze indruk in programma’s als De Beste Zangers, De Verraders, Expeditie Robinson en Wie is de Mol. Onlangs was Carolina als gast-jurylid te zien bij ‘Stars on Stage’. Als actrice schittert ze momenteel in de met goud bekroonde bioscoopfilm ‘Juf Braaksel en de magische ring’ en is ze te zien in tv-series zoals De Eindmusical, Moordvrouw en GTST.

Boekingen van Tribute to Donna Summer

In 2019 kwam eindelijk haar droom uit en tourde ze met veel succes onder de noemer Thank God It´s Donna langs meer dan 30 theaters in Nederland. Tijdens de theatertour stonden vele mensen te dansen op de stoelen en die hard fans kwamen huilend na afloop verhalen delen met Carolina dat Donna dankzij haar weer even tot leven kwam. Carolina zingt niet alleen zoals de Queen of Disco, ze vertoont ook een treffende gelijkenis met haar idool. De zus van Donna Summer, Linda C. Gaines, heeft deze tribute goedgekeurd als waardig eerbetoon aan haar overleden zus.

Carolina en haar strakke liveband brengen een geweldig live spektakel en eerbetoon aan Donna Summer. Tribute to Donna Summer by Carolina Dijkhuizen is dan ook een welkome aanvulling op ons aanbod van tributebands. Voor de tape-shows van Carolina Dijkhuizen, zowel de Donna Summer tribute, Disco Classics als Dance Classics klik je hier.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tribute to Donna Summer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tribute to Donna Summer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tribute to Donna Summer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tribute to Donna Summer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tribute to Donna Summer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tribute to Donna Summer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tribute to Donna Summer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tribute to Donna Summer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tribute to Donna Summer

Tribute to Donna Summer inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tribute to Donna Summer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60-75 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenDonna Summer repertoireOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand