Memphis Rose (Johnny Cash Tribute) boeken

Fenomenale band
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Johnny Cash Tribute

Wil jij Memphis Rose (Johnny Cash Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Memphis Rose (Johnny Cash Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Memphis Rose

Stel je de film ‘Walk the Line’ voor en laat de warme baritonstem van Johnny Cash en de krachtige samensmelting met June Carter Cash je omarmen terwijl je je ogen sluit. Aan het einde van de show van CASH – The Tribute zul je gegarandeerd een beter begrip hebben van de Man in Black.

Liefde voor country & rockabilly

De tribute band neemt je mee op een reis door de ballads en hits van Johnny Cash, van zijn Sun-jaren tot aan zijn laatste meesterwerken onder American Records. De typische lach, die ook te vinden is bij de tribute-bandleden, evenals de liefde voor country en rockabilly, brengen je weg van tijd en plaats.

Boekingen van Memphis Rose

Zoals John Carter Cash, de zoon van Johnny & June, het verwoordde: “Ik kan geen andere artiest bedenken met zo’n diverse fanbase, waarbij 70-jarige dames op een bridge-avond dezelfde Johnny Cash LP-collectie hebben als punkers op straat in Amsterdam.”
De muziek en het verhaal van Johnny Cash zijn van toepassing op alle doelgroepen en generaties en spreken hen allemaal aan!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Memphis Rose (Johnny Cash Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Memphis Rose (Johnny Cash Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Memphis Rose (Johnny Cash Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Memphis Rose (Johnny Cash Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Memphis Rose (Johnny Cash Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Memphis Rose (Johnny Cash Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Memphis Rose (Johnny Cash Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Memphis Rose (Johnny Cash Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Memphis Rose (Johnny Cash Tribute)

Memphis Rose (Johnny Cash Tribute) inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Memphis Rose (Johnny Cash Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowin overlegexclusief, betreft inprikgage5 personenJohnny Cash TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand