Abba Experience boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2975,-
 • Duur
  1 x 60-90 minuten (festival)
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Abba repertoire

Wil jij Abba Experience boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Abba Experience. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Abba Experience

Eerlijk is eerlijk. Iedere generatie kent de nummers van ABBA. Ontstaan in het disco-tijdperk, immens populair nu en voor altijd een legende.

Optreden staat als een huis

Met ABBA Experience haal je een 6-koppige  liveband in huis. Serieuze muzikanten die hun vak verstaan en stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de wereld van coverbands. Muzikaal staat het als een huis en het repertoire dat niet alleen bij de ‘oudere jongeren’ oude tijden doet herleven. Tijdens  optredens blijkt keer op keer dat ook nieuwere generaties ABBA van A tot Z kunnen meezingen en uit compleet hun dak gaan.

Boekingen van Abba Experience

Hoezo muziek uit de oude doos? Over de hele wereld zijn er in de afgelopen jaren ABBA tribute bands opgestaan. Uiteraard lang niet allemaal zo goed als ABBA Experience, maar wel hèt bewijs dat de muziek van ABBA weer helemaal springlevend is. Boekt u ABBA Experience, dan bent u verzekerd van een geweldige avond live muziek en een zaal vol dansgek en enthousiast publiek. Zalen in Nederland, België en Noorwegen gingen u al voor. Duitsland en Frankrijk zullen spoedig volgen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Abba Experience kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Abba Experience wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Abba Experience wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Abba Experience online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Abba Experience kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Abba Experience boeken

Ben jij benieuwd hoe je Abba Experience kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Abba Experience boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Abba Experience

Abba Experience inhuren

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Abba Experience

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60-90 minuten (festival)exclusief, betreft inprikgage7 personenAbba repertoire€2975,-
Live bandshow2 x 60 of 3 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenAbba repertoire€2795,-

Vergelijkbare artiesten

€2.800,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand