Cluzo boeken

Vanaf-prijs, exclusief eventuele reiskosten
€2.800,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2800,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Clouseau Tribute

Wil jij Cluzo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Cluzo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Cluzo

De band werd opgericht in 2007 door Sam Lefebvre en Frederik Simoens. Samen beluisterden ze Clouseau nummers en dachten na over hoe ze die zouden kunnen naspelen. Sam zong al sinds zijn kinderjaren Clouseau nummers op feestjes, in karaokebars en op zangwedstrijden. Hij hield van deze muziek omdat die zijn jeugd in sterke mate had geïnspireerd. Frederik was een fervente Clouseau fan en speelde feilloos alle nummers na op het keyboard. Ze bleken het perfecte duo te vormen voor een tributeband, die Cluzo werd gedoopt.

Clouseau tribute band boeken

Na de opstart in ontstond er een vaste bezetting. Wortegem-Petegem werd de vaste repetitieplaats. Vanaf 2008 konden ze hun eerste tournee beginnen waaronder meteen al een paar toppers zoals Rock Henis in Tongeren, Vlaanderen Feest in Oudenaarde en de Deinse Feesten. In 2010 speelden ze op een praatavond van JCI met Cilou Annys, de toenmalige miss België. In 2011 kwam er een wissel in de bezetting en een vernieuwde set-lijst. Kortrijk werd vanaf dit moment de vaste thuisbasis. In 2014 kon Cluzo voor een volle zaal optreden tijdens ‘PCVO’s got talent’. De reacties waren veelbelovend. Enkele maanden later stonden ze op de Berenfeesten van Meulebeke en wat later ook op het Internationaal Streekbierenfestival in Zwevegem. Ze mochten de spits afbijten op TribTown in Keerbergen, het eerste Tribute festival in Vlaanderen.

Boekingen van Cluzo

In 2019 stonden ze op de affiche van Loemek feest, samen met tal van andere bekende artiesten en in 2023 in de line-up van de AB bierfeesten te Oudenaarde. Vandaag bestaat de band uit 6 professionele muzikanten die allen gepassioneerd de sfeer van toen en van het sportpaleis opnieuw tot leven brengen in een show vol muzikaliteit en plezier. Sinds 2024 bestaat er ook een vernieuwd concept ‘Live on tape’, waarbij de zanger solo zingt met achtergrondopnames. Daarnaast treden ze ook wel eens akoestisch op met één enkele gitaar in een beperktere setting.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Cluzo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Cluzo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Cluzo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Cluzo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Cluzo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Cluzo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Cluzo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Cluzo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Cluzo

Cluzo inhuren

€2.800,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cluzo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage6 personenClouseau Tribute€2800,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-
€2.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand