Lionel Richie Tribute boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4750,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Lionel Richie repertoire

Wil jij Lionel Richie Tribute boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lionel Richie Tribute. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Lionel Richie Tribute

Deze geweldige Lionel Richie Tribute treedt op met leadzanger John Oldenstam. John is bekend van de Soundmixshow. En van diverse musicals van Joop van den Ende zoals The Lion King en Dirty Dancing.

Alle hits

Hij wordt begeleid door professionele muzikanten die hun sporen in Tribute-wereld ruimschoots verdiend hebben. Ze komen allemaal voorbij: All night long, Easy, Say you say me, My destiny, Dancing on the ceiling, Hello , Angel en natuurlijk niet te vergeten het prachtige duet Endless love.

Boekingen van Lionel Richie Tribute

De Lionel Richie Tribute is beschikbaar voor theater/zaal (avondvullende show 2x 60 minuten) tot festival (30/45/60/90 minuten). Tegen meerprijs (1500-2000 euro) ook te boeken als Lionel Richie Tribute XL. Met als toevoeging een percussonist, een saxofonist en een zangeres (alias Diana Ross). Ook te boeken inclusief geluid tegen meerprijs. Infomeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lionel Richie Tribute kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lionel Richie Tribute wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lionel Richie Tribute wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lionel Richie Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lionel Richie Tribute kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lionel Richie Tribute boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lionel Richie Tribute kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lionel Richie Tribute boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lionel Richie Tribute

Lionel Richie Tribute inhuren

€4.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lionel Richie Tribute

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenLionel Richie repertoire€4750,-
Live bandshow1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenLionel Richie repertoire€5150,-
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief geluid en techniek5Lionel Richie repertoire€5500,-

Vergelijkbare artiesten

€4.495,-
€4.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand