FissABBAnd boeken

Energieke Abba-medleys met sexappeal en pit!
€3.745,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3745,-
 • Duur
  1 x 60 of 2 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live Tributeband
 • Genre
  Abba Tribute

Wil jij FissABBAnd boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van FissABBAnd. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ze stonden in 2019 al op Paaspop en Festyland en veroveren de festivalwereld als een malle. Iedere feesttent spelen zij helemaal kapot met 60 minuten maximaal feest meets ABBA. Hoe ze zichzelf omschrijven?

Biografie FissABBAnd

‘Mama Mia, here I go again’, dát is wat je denkt terwijl je zwetend en schor terug naar de dansvloer rent. De FissABBAnd speelt je favoriete ABBA song.. ’Gimme! Gimme! Gimme!’ nog een liedje meer!

Gaafste Abba songs

Tijdens deze absolute party komen de gaafste ABBA songs voorbij, verpakt in een glitterende medley met een uur lang energie, hits & muzikaliteit. Romantiek, herkenning en wat nostalgie maar vooral; meebrullen en dansen, tot je ‘‘Thank you for the Music’ FissABBAnd’ zingt.

Boekingen van FissABBAnd

‘Voulez-vous’ meer ABBA in je leven? Kom lekker meebewegen. Kortom: niet nog een stoffige coverband maar energieke Abba-medleys met sexappeal en pit!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig FissABBAnd kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je FissABBAnd wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van FissABBAnd wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij FissABBAnd online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van FissABBAnd kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

FissABBAnd boeken

Ben jij benieuwd hoe je FissABBAnd kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct FissABBAnd boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van FissABBAnd

FissABBAnd inhuren

€3.745,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van FissABBAnd

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live Tributeband1 x 60 of 2 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAbba Tribute€3745,-
Live bandshow1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAbba Tribute€3995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand