Gloria’s Sound Machine boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  14 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Latin / Miami Sound Machine

Wil jij Gloria’s Sound Machine boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gloria’s Sound Machine. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“Gloria’s Sound Machine” is het enige latin-pop orkest dat de onvergetelijke hits van Gloria Estefan tot leven brengt. Met Denise Rivera als charismatische latinzangeres, belooft dit orkest een meeslepende muzikale reis. Nummers zoals “1-2-3,” “Oye Mi Canto,” en “Conga” nodigen het publiek uit om te dansen op de aanstekelijke ritmes van latin-pop.

Biografie Gloria’s Sound Machine

Gloria’s Sound Machine kwam tot leven in 2023 toen Talpa Denise Rivera vroeg om een speciale band te vormen als eerbetoon aan Gloria Estefan.  Dit leidde tot de oprichting van een opmerkelijk 15-koppig orkest, bestaande uit getalenteerde jonge professionele muzikanten, voornamelijk afkomstig uit Friesland. Het diverse orkest omvat vier percussionisten, twee toetsenisten, een bassist, twee gitaristen, twee backingvocalisten en drie blazers, allemaal onder de bezielende leiding van Denise Rivera, een ervaren leadzangeres.

Boekingen van Gloria’s Sound Machine

Als deelnemer aan het derde seizoen van Battle of the Bands, The Tribute 2024, voegt Gloria’s Sound Machine een extra dimensie toe aan hun levendige optredens. Elke show is een belevenis waar passie en energie samenkomen op het podium. Geniet van de warme klanken van Gloria’s Sound Machine, waar het repertoire van Gloria Estefan straalt, ongeacht het seizoen.

Energieke optredens

Hier krijgt het orkest de kans om hun eerbetoon aan Gloria Estefan aan een breed kijkerspubliek te presenteren. De muzikale reis van Denise Rivera omvatte eerder optredens met gerenommeerde artiesten, waaronder Candy Dulfer. Als voormalig achtergrondzangeres bij Enrique Iglesias heeft Denise met haar rijke ervaring een reputatie opgebouwd als een echte powerhouse op het podium. Haar energieke optredens maken het onmogelijk om stil te blijven zitten, waardoor ze niet alleen de muzikale erfenis van Gloria Estefan eer aandoen, maar ook een onvergetelijke live-ervaring bieden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gloria’s Sound Machine kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gloria’s Sound Machine wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gloria’s Sound Machine wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gloria’s Sound Machine online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gloria’s Sound Machine kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gloria’s Sound Machine boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gloria’s Sound Machine kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gloria’s Sound Machine boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gloria’s Sound Machine

Gloria’s Sound Machine inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gloria’s Sound Machine

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowin overlegexclusief, betreft inprikgage14 personenLatin / Miami Sound MachineOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand