Trainband boeken

€1.695,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Houd je van een feestje waarbij het dak er af gaat? Ben je niet bang voor zweetplekken onder de oksels of dat je door de vloer stampt? Of het nu gaat om de 60er/70er jaren of hedendaagse muziek Trainband, een up-to-date dynamische band, dat in een sneltreinvaart van ieder evenement een bruisend feest maakt. Geen diesellocomotief maar vanaf de eerste klanken een hoge snelheidstrein.

Trainband boeken

Zij nemen je mee in een dollemansrit met hun weergaloze vertolkingen van diverse nummers van o.a.Adele, Caro Emerald, Tina turner, Anouk, rockmedleys en Nederlandstalig van oa.Frans Duijts tot Jan Smit en ga zo maar door.

Boekingen van Trainband

Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, jubileum, dancing of een kermis, de Trainband zorgt voor een hoog entertainmentgehalte waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Een compleet feest waarin de muzikanten en zangeres hun hele ziel en zaligheid ingooien om van uw feest een nooit te vergeten feest te maken, mede door het geluid, licht en de verzorgde kleding. Kwaliteit en enthousiasme zorgen voor een onvergetelijk feest.

Direct Trainband huren? Klik hier voor boekingen van Trainband

Trainband boeken

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Trainband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Coverband4 x 40 minuteninclusief tot 600 personen4 personenAllround€1695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.150,-
€950,-
€950,-