Alpha boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. LED-wall)
 • Genre
  Allround

Wil jij Coverband ALPHA boeken op jouw feest of evenement? Alpha is dé nieuwe live sensatie van Nederland! Ze nemen de leiding over het podium, pakken ieder publiek compleet in en keren elke feesttent binnenstebuiten: vol zelfvertrouwen maakt ALPHA iedere show tot een groot succes! De zanger en zangeres zijn trendy, sexy en ware artiesten.

Alpha boeken

Daarbij worden ze gesteund door de knappe mannen op drums, gitaar en toetsen. Samen brengen ze een repertoire met de beste hits en guilty pleasures van toen en nu. Van Dua Lipa tot Rampeneren, alles komt voorbij tijdens een optreden van ALPHA! Deze nieuwe feestband is uitermate geschikt voor de trendy feesttenten en dorpsfeesten.

Coverband boeken

Het repertoire van ALPHA coverband is divers, met de bekende hits van de zeroes tot aan het nieuwste van de internationale hitlijsten. Verwacht trendy medleys die elkaar op een perfecte manier opvolgen in de drie sets. ALPHA sluit daarmee altijd aan op de wensen van het publiek en is in staat om live aanpassingen te maken in de setlist.

Boekingen van Alpha

On stage wordt de band gesteund door een volledig nieuw ontwikkeld decor vol bewegend licht. Tel daar nog eens de special FX bij op en het totaalplaatje is compleet. Anders dan bij vele bands speelt ALPHA drie sets van maar liefst 60 minuten! Meer geld voor je band dus. Het repertoire en de uitstraling maken coverband ALPHA de perfecte invulling voor jouw feestweek, tentfeest of bedrijfsfeest waar het dak er écht flink af mag.

Direct Alpha boeken? Klik hier voor boekingen van Alpha

Alpha boeken

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alpha

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. LED-wall)3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€3995,-
Live bandshow (incl. LED-wall)3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.850,-
€4.245,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand