Alpha boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. LED-wall)
 • Genre
  Allround

Wil jij Alpha boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Alpha. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Alpha is dé nieuwe live sensatie van Nederland! Ze nemen de leiding over het podium, pakken ieder publiek compleet in en keren elke feesttent binnenstebuiten: vol zelfvertrouwen maakt ALPHA iedere show tot een groot succes! De zanger en zangeres zijn trendy, sexy en ware artiesten.

Biografie Alpha

Daarbij worden ze gesteund door de knappe mannen op drums, gitaar en toetsen. Samen brengen ze een repertoire met de beste hits en guilty pleasures van toen en nu. Van Dua Lipa tot Rampeneren, alles komt voorbij tijdens een optreden van ALPHA! Deze nieuwe feestband is uitermate geschikt voor de trendy feesttenten en dorpsfeesten.

Coverband boeken

Het repertoire van ALPHA coverband is divers, met de bekende hits van de zeroes tot aan het nieuwste van de internationale hitlijsten. Verwacht trendy medleys die elkaar op een perfecte manier opvolgen in de drie sets. ALPHA sluit daarmee altijd aan op de wensen van het publiek en is in staat om live aanpassingen te maken in de setlist.

Boekingen van Alpha

On stage wordt de band gesteund door een volledig nieuw ontwikkeld decor vol bewegend licht. Tel daar nog eens de special FX bij op en het totaalplaatje is compleet. Anders dan bij vele bands speelt ALPHA drie sets van maar liefst 60 minuten! Meer geld voor je band dus. Het repertoire en de uitstraling maken coverband ALPHA de perfecte invulling voor jouw feestweek, tentfeest of bedrijfsfeest waar het dak er écht flink af mag.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Alpha kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Alpha wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Alpha wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Alpha online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Alpha kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Alpha boeken

Ben jij benieuwd hoe je Alpha kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Alpha boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Alpha

Alpha inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alpha

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. LED-wall)3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€3995,-
Live bandshow (incl. LED-wall)3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.695,-
€3.795,-
€4.100,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand