Lekke Band boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2595,-
 • Duur
  2 x 60 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Coverband Lekke Band boeken voor jouw party of event? Lekke Band boeken is één groot feestfestijn! Deze te gekke rock coverband bestaat uit vier dwaze podiumbeesten. Met invloeden van de BZBWC Experience en Blaas of Glory toveren zij heel het publiek om tot een meezingende en meedansende massa. De vier mannen hebben allemaal maffe namen. DiKKeSnAAr pompt het dikste geluid uit zijn gitaar. Voordat de show begint, staat hij al op het podium en daar komt hij niet meer vanaf. Tilbal stuitert met zijn draadloze basgitaar heel de tent door.

Lekke Band boeken

Als mensen proberen ‘weg te vluchten’ rent Tilbal met zijn bas naar buiten om de mensen terug in de tent te krijgen. Laars Oelrieg is de drumkoning van Lekke Band. Naast zijn geweldige drumpartijen kan hij ook nog zingen én beheerst hij de toetsen met maar één vinger! Natte Staldeur is de scherp gebekte zanger/entertainer van de band. Met zijn looks, stembereik en dansmoves maakt hij er een super show van.

Waanzinnig entertainment

Lekke Band boeken betekent waanzinnig entertainment met glimmende pakken, foute pruiken, gekke hoedjes en complete onzin. Maar de mannen brengen wel fantastische feestmuziek, rock covers en meezing medleys. De show van Lekke band zorgt ervoor dat het publiek de handen in de lucht gooit en de vloer laat schudden.

Boekingen van Lekke Band

Van Queen tot André Hazes en van Black Sabbath tot Lee Towers, Lekke Band is pas gelukkig als iedereen meedoet. Lekke Band is geschikt voor grote evenementen, maar ook voor een kleine kroeg. Als u Lekker Band boekt, wordt het dak er hoe dan ook af geblazen en als ze in een tent spelen zorgen ze ervoor dat er een scheur in het tentdoek komt 😉

Direct Lekke Band boeken? Klik hier voor boekingen van Lekke Band

Lekke Band boeken

€2.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lekke Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenAllround / Feest€2595,-
Live bandshow2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 400 personen4 personenAllround / Feest€2995,-
Live bandshow2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen4 personenAllround / Feest€3395,-
Toeslag bij verder dan 100km van Tilburgn.v.t.n.v.t.n.v.t.n.v.t.€200,-

Vergelijkbare artiesten

€2.895,-
€2.395,-
€2.700,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand