The Green Monkeys boeken

Bekend van o.a. ‘De Zwarte Cros’
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 90 of 2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Rock / Rock & Roll

Wil jij The Green Monkeys boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Green Monkeys. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie The Monkeys

Van aanstormend talent naar 4 knapen die klaar zijn voor het grote publiek! De afgelopen jaren hebben deze heren niet stilgezeten. En flink aan de weg getimmerd. Met een nieuwe set Rock & Roll hits en klassiekers rol je van de ene herkenning in de andere verbazing waarbij je zintuigen constant geprikkeld worden!

Eigenzinnig

The Green Monkeys is een eigenzinnig stel muzikanten dat niet te vergelijken is met een coverband zoals je die gewend bent! De energie en het enthousiasme van de band is opgepikt door onder andere de Zwarte Cross en het is een kwestie van tijd tot de bekendheid van deze band zich als een olievlek over het land gaat verspreiden.

Boekingen van The Green Monkeys

Wees klaar voor een storm aan knettergoede muziek! We are going bananas with The Green Monkeys!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Green Monkeys kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Green Monkeys wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Green Monkeys wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Green Monkeys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Green Monkeys kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Green Monkeys boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Green Monkeys kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Green Monkeys boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Green Monkeys

The Green Monkeys inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Green Monkeys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 of 2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenRock / Rock & Roll€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand