Donders Piratenband boeken

Vanaf-prijs! Tegen meerprijs ook te boeken met geluid
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Piratenmuziek / Nederlandstalig

Wil jij Donders Piratenband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Donders Piratenband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Donders Piratenband

Piratenband Donders is een energieke band met een zestal doorgewinterde muzikanten en met een oogverblindende zangeres die met veel bombarie en plezier zorgt dat zelfs de grootste zwartkijker het gevoel krijgt dat de zon weer is gaan schijnen. Feesten met die hap dus! Zalige meezingbare en hoogst aanstekelijke mix van de allergrootste piratenkneiters afgewisseld met het fijnste van het fijnste vijfsterren polka’s en de beste schlagers staan op het menu. Denk hierbij aan ‘Adio adio’, ‘Lafaard van de stad’, ‘Kleine Paloma’, ‘Als je verliefd op een jongen bent’, ‘Jij daar in de radio’, ‘Teeny Calimeros’, etc. etc.

Piratenmuziek in gezellig jasje

Duellerende accordeons, afwisselend met mandolines, panfluiten, orgels noem het maar op. Dit alles op niveau van de hoogste plank. De bovenste misschien wel. Alles verpakt in een heerlijke over-the-top show vol herkenbare hits die doorgaans door de ether slingeren en die iedereen mee kan zingen. Een show van het meezingbaarste soort en geschikt voor alle gezindten en leeftijden.

Boekingen van Donders Piratenband

De band is dan ook Donders geschikt voor een avondje feesten in een feesttent, een festival, tijdens een piratenfeest, bedrijfsfeest of gewoon een donders gezellig schuurfeest. Met Donders wordt het zo maar eens, dondersgezellig!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Donders Piratenband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Donders Piratenband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Donders Piratenband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Donders Piratenband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Donders Piratenband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Donders Piratenband boeken

Ben jij benieuwd hoe je Donders Piratenband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Donders Piratenband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Donders Piratenband

Donders Piratenband inhuren

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Donders Piratenband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenPiratenmuziek / Nederlandstalig€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand