YourBand boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden
€5.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5500,-
 • Duur
  2 x 60 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij YourBand boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van YourBand. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie YourBand

Dit is YourBand – Bij ons draait alles om wat jij en jouw collega’s/vrienden willen horen. Wij zijn dé ultieme feestband die jouw evenement een extra dimensie geeft! Met veel energie en een goede dosis aan entertainment staan wij garant voor een onvergetelijke avond.

​Moeiteloos aanpassen

Op een tailor made website kan je verzoekliedjes plaatsen en stemmen op elkaars inzendingen. Wij passen onze muziek moeiteloos aan naar de gewenste stijl en sfeer. Van opzwepende hits tot tijdloze klassiekers, van swingende disco tot knallende rock – we hebben het allemaal in huis! Bereid je voor op een avond vol non-stop dansen, meezingen en genieten!

Boekingen van YourBand

Gewoon een super leuk (thema)feest voor bruiloft of personeelsfeest? Laat die setlijst maar aan ons over! Geef ons door wat jij in gedachte hebt en wij zorgen voor een super dikke party waarbij iedereen danst, springt en meezingt! Betrek iedereen van te voren bij jouw bedrijfsfeest, bruiloft of event. Op een voor jouw event ontworpen website kan het publiek zijn of haar favoriete nummers opgeven en stemmen op elkaars inzendingen. Wij spelen voor jullie de nummers met de meeste stemmen! Creëer betrokkenheid en publieksparticipatie bij je event met YourBand! Honderden events gingen je al voor, nu jij nog!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig YourBand kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je YourBand wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van YourBand wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij YourBand online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van YourBand kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

YourBand boeken

Ben jij benieuwd hoe je YourBand kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct YourBand boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van YourBand

YourBand inhuren

€5.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van YourBand

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenAllround€5500,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 200 personen8 personenAllround€5900,-
Live bandshow2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 500 personen8 personenAllround€6900,-

Vergelijkbare artiesten

€5.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand