Ruizzz boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.400,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1400,-
 • Duur
  1 x 75 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (Festivalset)
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Ruizzz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ruizzz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

 Biografie Ruizzz

Ruizzz is een gezellige coverband met populaire nummers uit het Nederlandse genre. Deze worden gebracht met een eigen tintje maar zijn zeker herkenbaar voor het publiek.

Nederpop band boeken

Ze coveren liedjes van o.a. Doe maar, Andre Hazes, Blof, Boudewijn de Groot , De Dijk , De Poema’s , De Scene , Frank Boeijen , Guus Meeuwis ,Het goede doel , Marco Borsato , Raymond van het Groenewoud Acda en de Munnik en nog veel meer!

Boekingen van Ruizzz

Benieuwd welke nummers ze nog meer spelen? Kom dan luisteren naar een concert bij jou in de buurt of boek ze voor jouw event!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ruizzz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ruizzz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ruizzz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ruizzz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ruizzz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ruizzz boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ruizzz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ruizzz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ruizzz

Ruizzz inhuren

€1.400,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ruizzz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (Festivalset)1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenNederpop€1400,-
Live bandshow2 x 75 minuteninclusief tot 250 personen5 personenNederpop€1800,-
Live bandshow2 x 75 minuteninclusief tot 500 personen5 personenNederpop€1950,-
Live bandshow2 x 75 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenNederpop€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-
€1.295,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand