Night At The Jukebox boeken

Leuke band voor bruiloften/kleine bedrijfsfeesten
€2.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2695,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Night At The Jukebox boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Night At The Jukebox. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Night At The Jukebox

Night At The Jukobox houdt er van om mensen bij elkaar te brengen en te verbinden door middel van muziek en entertainment. Door veel interactie met het publiek te zoeken willen ze voor iedereen een onvergetelijke avond creëren. Het concept: U vraagt een verzoekliedje aan, zij spelen! Dat is waar het bij deze band om draait. Een interactieve coverband die heel de avond jullie verzoekjes speelt wat zorgt voor een geweldige feestavond en interactie met de band. Ook als er nog geen verzoekjes op tafel liggen spelen ze naar eigen invulling de leukste muziek.

​Perfect voor iedere gelegenheid

Night at the Jukebox is de perfecte coverband voor bruiloft, trouwfeest, bedrijfsfeest personeelsfeest en als feestband op evenementen. De band bestaat uit 4 jonge, enthousiaste en professionele muzikanten en eventueel is het mogelijk om extra uit te pakken met een trompettist of een saxofonist. In combinatie met een live feest DJ, die ook alles op verzoek draait, bieden ze 6 uur non-stop muziek aan. Als bruiloft band hebben ze zo al meer dan 50 bruiloften mogen voorzien van live muziek. Maar ook als feest band voor bedrijfsfeesten en evenementen heeft Night at the Jukebox al meer dan 5 jaar ervaring en spelen zij op veel uiteenlopende soorten evenementen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Night At The Jukebox kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Night At The Jukebox wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Night At The Jukebox wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Night At The Jukebox online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Night At The Jukebox kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Night At The Jukebox boeken

Ben jij benieuwd hoe je Night At The Jukebox kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Night At The Jukebox boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Night At The Jukebox

Night At The Jukebox inhuren

€2.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Night At The Jukebox

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 150 personen4 personenAllround€2695,-

Vergelijkbare artiesten

€2.800,-
€2.850,-
€2.575,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand