Switch boeken

Diverse boekingsmogelijkheden
€2.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2695,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Switch boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Switch. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Switch

Switch, een gegarandeerd feest! Een vijfmans coverband met een schat aan ervaring en een rijk gevuld repertoire.
Vier vakkundige en enthousiaste muzikanten plus een zanger die het publiek als geen ander weet te bespelen, maken van elk feest een topfeest.

Muzikaal topfeest

Kwaliteit, variatie en plezier staan bij ieder optreden voorop. De band Switch speelt de grootste hits van nu, maar ook klassiekers uit het verleden. En het mooie is, de band past het repertoire aan de gelegenheid aan; van rustige inloopnummers tot een spetterende finale, alles is mogelijk. Engelstalig, Nederlandstalig, van knallende mash-up tot rock en feest medley; er komt voor iedereen wat langs en het doel is hoe dan ook om uiteindelijk van ieder feest een muzikaal topfeest te maken!

Boekingen van Switch

Switch is uitermate geschikt voor alle denkbare gelegenheden. Van kleine besloten gelegenheden zoals bruiloften en personeelsfeesten tot grote feesttenten, dorpsfeesten en zalen of sporthallen; ook hier is alles mogelijk. De band werkt daarom ook al jaren samen met een professioneel licht- en geluidsbedrijf. Hierdoor ben je gegarandeerd van een hoogwaardige licht- en geluid, passend voor jullie evenement of feest. Kortom, als je op zoek bent naar een band die voor een onvergetelijke avond kan zorgen, dan is Switch de juiste keuze. Mis hun show niet en boek ze vandaag nog voor jouw evenement! Want een feest met Switch: dat wil je niet missen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Switch kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Switch wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Switch wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Switch online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Switch kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Switch boeken

Ben jij benieuwd hoe je Switch kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Switch boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Switch

Switch inhuren

€2.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Switch

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround€2695,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.950,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand