Yosee boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Yosee boeken op jouw feest of evenement? Yosee, werd geboren op 10 januari 1970 als José van Uden in ‘s-Hertogenbosch. Altijd als kind al gefascineerd door de muziek en won op jonge leeftijd al veel talentenjachten en play back shows. Tijdens haar vakantie in Gran Canaria, is ze in contact gekomen met John Meier en heeft met hem daar het duet “You’ve got a friend” gezongen. In 2007 heeft ze voor een regionaal TV programma een duet gezongen met Frank Verkooyen. Dit was op YouTube geplaatst en daar zijn enorm veel reacties op gekomen. Yosee kreeg de smaak te pakken en daarmee begon haar loopbaan als zangeres.

Yosee boeken

Yosee zingt Nederlands & Engelstalig en is daardoor een geweldige Allround zangeres. Ze heeft met regelmaat op het podium gestaan met grote namen uit de Nederlandse muziek waaronder Wolter Kroes, Django Wagner, Jeroen van de Boom, Peter Beense, LA the voices, Glennis Grace, Sieneke, René Schuurmans en vele andere. O.a tijdens het levenslied in Tilburg, het pleinfeest in Leiden, is jarenlang een vertrouwd gezicht tijdens de RadioNL zomertour, het levenslied gala in Ahoy Rotterdam, Mega Piraten Festijn, Bloed, Zweet & Tranen bij SBS6 e.a. Twee jaar geleden zat ze zelfs bij de laatste 10 finalisten om als 4e topper in de Arena te staan.

Boekingen van Yosee

Haar debutalbum is gereleased met daarop een aantal stukken van de meester Peter Koelewijn op te vinden zijn. Dit album is uitgebracht bij Hit it! Music, die ook verantwoordelijk is voor de promotie. De laatste wapenfeiten zijn ‘’al die lange nachten’’ ‘’Eindeloos’’ en ‘’Nu en voor altijd’’. Yosee zegt enorm te genieten van deze droom. “Het is iets, wat ik al van jongs af aan al wil doen”. En hoopt ze nog heel lang door te mogen gaan met haar droom.

Direct Yosee huren? Klik hier voor boekingen van Yosee

Yosee boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Yosee

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€695,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand