Mike Kanders boeken

Gezellige feestnummers en mooie ballads
€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Mike Kanders boeken voor een optreden? BekendeArtiestBoeken.NL is hét boekingsbureau waar je gemakkelijk en snel alle artiesten kunt boeken. Hieronder vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Mike Kanders

Biografie Mike Kanders

Mike Kanders is 25 jaar jong en komt uit het Limburgse plaatsje Haelen. Zingen is voor Mike altijd een hobby geweest. Op jonge leeftijd stroomde het muziekbloed al door zijn aderen. Als grote fan van de Nederlandstalige muziek was het ook niet zo verwonderlijk dat Mike lokaal de microfoon pakte en al snel iedere kroeg op de kop wist te zetten.

Mike Kanders boeken

2016 was een geweldig jaar voor Mike. Zo heeft Mike zijn eerste single uitgebracht ‘Doe Mij Maar Een Dansje’ samen met Willie Oosterhuis en Maarten de Groot. Ook heeft bij opgetreden tijdens de Muziekreis in Turkije en heeft daar vele fans aan over gehouden. Daarnaast werd hij eerste bij ‘Buma NL’ met het demopanel en hij won ook nog de Koos Alberts award van provincie Limburg.

Boekingen van Mike Kanders

Een nieuwe jonge generatie artiesten is opgestaan waarvan Mike Kanders een van de toonaangevende is. Wat u kunt verwachten bij een optreden van Mike is feest, beats en heel veel gezelligheid.

Direct Mike Kanders boeken ? Klik hier voor boekingen van Mike Kanders

Mike Kanders boeken

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mike Kanders

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonNL / Feest€650,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€795,-
€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand