Johnny Bolk boeken

Zingende truckchauffeur
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Johnny Bolk boeken voor jouw feest of evenement? Johnny Bolk werd geboren te Almelo. Als zoon van een transportondernemer reed Johnny heel Europa rond. Meezingend op de meestal toepasselijke liedjes van o.a. Henk Wijngaard. Muziek is voor een trucker de enige afleiding is tijdens zijn lange ritten kris kras door Europa. Dat  was voor Johnny ook een aanleiding om zich meer te verdiepen in de muziek.

Johnny Bolk boeken

Na diverse “meezing sessies” in de wagen wilde Johnny het ook eens proberen. Na een aantal keer een optreden te hebben gegeven op kleinere feestjes, was het enthousiasme zo groot dat er een single werd opgenomen. ”Convoi Exceptionnel” was geboren en de basis was gelegd.

Boekingen van Johnny Bolk

Met tekstschrijvers als o.a., Hans Louws, Dick van Altena en Johnny zelf , werden meerdere singles opgenomen. Johnny had de smaak te pakken en nummers vonden allemaal hun weg naar de radiostations en enkele zelfs tot de Nederlandse Top 30 “Heidi’‘ en ”Diesel Adem”.

Debuutalbum

Zo kwam het Debuutalbum “Convoi Exceptionnel” tot stand. Een album vol truckersnummer. Momenteel wordt er al weer hard gewerkt aan een vervolg album.

Direct Johnny Bolk boeken? Klik hier voor boekingen van Johnny Bolk

Johnny Bolk boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johnny Bolk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€795,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand