Johnny Bolk boeken

Zingende truckchauffeur
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Johnny Bolk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Johnny Bolk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Johnny Bolk werd geboren te Almelo. Als zoon van een transportondernemer reed Johnny heel Europa rond. Meezingend op de meestal toepasselijke liedjes van o.a. Henk Wijngaard. Muziek is voor een trucker de enige afleiding is tijdens zijn lange ritten kris kras door Europa. Dat  was voor Johnny ook een aanleiding om zich meer te verdiepen in de muziek.

Biografie Johnny Bolk

Na diverse “meezing sessies” in de wagen wilde Johnny het ook eens proberen. Na een aantal keer een optreden te hebben gegeven op kleinere feestjes, was het enthousiasme zo groot dat er een single werd opgenomen. ”Convoi Exceptionnel” was geboren en de basis was gelegd.

Boekingen van Johnny Bolk

Met tekstschrijvers als o.a., Hans Louws, Dick van Altena en Johnny zelf , werden meerdere singles opgenomen. Johnny had de smaak te pakken en nummers vonden allemaal hun weg naar de radiostations en enkele zelfs tot de Nederlandse Top 30 “Heidi’‘ en ”Diesel Adem”.

Debuutalbum

Zo kwam het Debuutalbum “Convoi Exceptionnel” tot stand. Een album vol truckersnummer. Momenteel wordt er al weer hard gewerkt aan een vervolg album.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Johnny Bolk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Johnny Bolk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Johnny Bolk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Johnny Bolk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Johnny Bolk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Johnny Bolk boeken

Ben jij benieuwd hoe je Johnny Bolk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Johnny Bolk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Johnny Bolk

Johnny Bolk inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johnny Bolk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€795,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand