Rene Schuurmans boeken

Bekend van o.a. “Laat De Zon In Je Hart”
€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Rene Schuurmans boeken? Maak van uw feest een bruisend spektakel door René Schuurmans te boeken bij BekendeArtiestBoeken.NL. Niet voor niets is René Schuurmans één van de meest geboekte zangers van Nederland. De altijd gezellige Brabantse René Schuurmans maakt van elk evenement een waar feest!

Rene Schuurmans boeken

Zingen was altijd al zijn grote passie, maar tot 2006 werkte René Schuurmans nog bij de gemeente in Sint-Michielsgestel. In 2006 ging de knop om en koos René Schuurmans voor een leven op de bühne. Vanaf dat moment ging het snel. De hit van René Schuurmans ‘Laat de zon in je hart’ werd hét zomernummer van 2007, wat goed was voor de boekingen van Rene Schuurmans.

Veel bekende nummers

Met dit nummer vergaarde René Schuurmans landelijke bekendheid. Het bijbehorende album ‘Vanaf vandaag’ bereikte nummer 5 in de Mega Album top 100. Andere bekende nummers van René Schuurmans zijn: ‘Als ik haar zie’, ‘Diep in mijn hart’, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’ en ‘Kom bij me terug’. In 2010 kwam daar het nummer ‘Is het leven niet mooi’ nog bij.

Boekingen van Rene Schuurmans

Boek je een optreden van René Schuurmans dan weet je zeker dat met handen in de lucht, de voetjes van de vloer gaan. Zijn optredens bruisen van de energie. René Schuurmans is niet voor niets één van de meest geboekte artiesten van ons land. Ook bij TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten en Mega Festijnen is René Schuurmans vaak van de partij.

Toppers in Concert

In 2011 en 2013 stond René Schuurmans drie keer in een uitverkochte Amsterdamse Arena tijdens het spektakel Toppers in Concert. Dat René Schuurmans voor een feestje kan zorgen is inmiddels algemeen bekend. De meezingknallers uit zijn repertoire zijn zeer succesvol. Toch kan René Schuurmans met dit repertoire niet altijd laten zien dat hij over een uitzonderlijk talent beschikt. Boekingen van Rene Schuurmans zijn dan ook een garantie voor een feestje! In september 2012 is zijn nieuwe album, ‘Lach & Geniet’ uitgebracht. Een fantastische plaat, met mooie nummers waar zijn enorme zangkwaliteit in doorklinkt. Dat René Schuurmans voor een feestje kan zorgen is inmiddels algemeen bekend. De meezingknallers uit zijn repertoire zijn zeer succesvol.

Uitzonderlijk talent

Toch kan René Schuurmans met dit repertoire niet altijd laten zien dat hij over een uitzonderlijk talent beschikt. In september 2012 is zijn nieuwe album, ‘Lach & Geniet’ uitgebracht. Een fantastische plaat, met mooie nummers waar zijn enorme zangkwaliteit in doorklinkt. Wilt u graag dat René Schuurmans van uw evenement een sfeervol feest maakt? Een optreden van Rene Schuurmans kunt u boeken bij BekendeArtiestBoeken.NL

Direct Rene Schuurmans boeken? Klik hier voor boekingen van Rene Schuurmans

Rene Schuurmans boeken

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rene Schuurmans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€3250,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.300,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand