Pierre Van Dam boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape -act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Pierre Van Dam boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Pierre Van Dam. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Pierre van Dam werd op 4 januari 1966 in de Amsterdamse Jordaan geboren. Net geen kerstkind dus,maar dat neemt niet weg dat hij al zeer snel talent bezat om naam te maken in de Nederlands showbusiness. Dit uitte zich in het feit dat hij op zeer jonge leeftijd te zien was in de piste van een Nederlands kindercircus. Na deze periode nam Pierre deel aan diverse talentenjachten in heel Nederland. En daaruit bleek al snel dat Pierre over een stem beschikte die klinkt als een klok.

Biografie Pierre Van Dam

Bij zijn optredens werd hij geconfronteerd met “keien” van het Nederlandstalig zangrepertoire. Zoals Manke Nelis, Koos Alberts , Johnny Jordaan, Andre Hazes en vele anderen. Een groot deel van het Nederlands kijkerspubliek heeft hem reeds kunnen aanschouwen in de “Henny Huisman’s Soundmixshow”. En sindsdien ging zijn aankomende ster alleen maar opwaarts. Ondanks dat Pierre veel liedjes zingt van Amsterdamse grootheden was zijn grootste wens een eigen repertoire te bouwen met liedjes uitsluitend voor hem geschreven.

Boekingen van Pierre Van Dam

Dit was snel gebeurd. Bart v.d. Post en Peter de Wijn, beter bekend als de tekstschrijver en producer/componist van artiesten als Gerard Joling en Koos Alberts hebben speciaal voor Pierre de single “Dat bruine Cafe”geschreven. Deze single werd een top-40 hit, en zo begon voor Pierre eindelijk een leven als fulltime artiest.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Pierre Van Dam kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Pierre Van Dam wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Pierre Van Dam wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Pierre Van Dam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Pierre Van Dam kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Pierre Van Dam boeken

Ben jij benieuwd hoe je Pierre Van Dam kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Pierre Van Dam boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Pierre Van Dam

Pierre Van Dam inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pierre Van Dam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape -act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€895,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand