Peter Beense boeken

Ultieme feestzanger!
€2.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Peter Beense boeken op jouw feest of evenement? Peter Beense brengt live een gevarieerd Nederlands- en Engelstalig repertoire en zorgt altijd voor feest in de tent! Al jaren is Peter uitbater van het gelijknamige café aan de Korte Regulierdwarsstraat te Amsterdam (tegenover café Bolle Jan). Zoals het een goed ondernemer betaamt staat Peter ook in de weekends regelmatig achter de bar en daar grijpt hij diverse keren naar de microfoon om zijn prachtige stem ten gehore te brengen.

Peter Beense boeken

Deze activiteiten leidden tot een gestaag groeiende populariteit “in het land” van Peter als zanger en zo was hij de afgelopen jaren regelmatig te gast in de Amsterdam Arena, de RAI en de Jaap Eden Hal. Ook stond Peter in het voorprogramma van gevestigde namen als o.a. André Hazes en hij was te gast bij diverse voetbalfeesten van o.a. Ajax en FC Twente. Peter Beense is een zeer geliefde en populaire Amsterdamse zanger, met een allround repertoire. Hij zit niet graag stil. Peter Beense is ook bekend van de hit ‘’ Vanaf Vandaag’’, een duet met Django Wagner. Per jaar zijn er meer dan 200 mensen die Peter Beense boeken.

Prachtige loopbaan

Als zanger bouwt Peter een prachtige loopbaan op en is al gauw een veelgevraagde artiest.  Het grote idool van Peter, André Hazes was het succes van Peter ook niet ontgaan en Peter mocht in het voorprogramma van de concerten André optreden. Ook heeft Peter negentig keer op mogen treden in de ArenA en heeft hij daar zijn hits ten gehore mogen brengen. Er waren zelfs mensen die Peter Beense gingen boeken om zijn Hazes-nummers.

Boekingen van Peter Beense

De carrière van Peter Beense ging de afgelopen jaren stap voor stap omhoog. Zijn eerste “echte” concert in theater Carré was in een halve dag uitverkocht. Daarna volgden jaarlijkse concerten in de Heineken Music Hall, een spektakel waar zijn fans telkens naar uitkijken. Het album “Een goede vriend” zorgde voor veel televisie optredens. Peter Beense vierde in 2010 zijn 25 jarig jubileum als artiest. Het jubileumconcert vond plaats op 8 december 2010 in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.

Direct Peter Beense boeken? Klik hier voor boekingen van Peter Beense

Peter Beense boeken

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Peter Beense

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€2795,-

Vergelijkbare artiesten

€2.775,-
€2.975,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand