Peter Beense boeken

Ultieme feestzanger!
€2.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Peter Beense boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Peter Beense. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Peter Beense brengt live een gevarieerd Nederlands- en Engelstalig repertoire en zorgt altijd voor feest in de tent! Al jaren is Peter uitbater van het gelijknamige café aan de Korte Regulierdwarsstraat te Amsterdam (tegenover café Bolle Jan). Zoals het een goed ondernemer betaamt staat Peter ook in de weekends regelmatig achter de bar en daar grijpt hij diverse keren naar de microfoon om zijn prachtige stem ten gehore te brengen.

Biografie Peter Beense

Deze activiteiten leidden tot een gestaag groeiende populariteit “in het land” van Peter als zanger en zo was hij de afgelopen jaren regelmatig te gast in de Amsterdam Arena, de RAI en de Jaap Eden Hal. Ook stond Peter in het voorprogramma van gevestigde namen als o.a. André Hazes en hij was te gast bij diverse voetbalfeesten van o.a. Ajax en FC Twente. Peter Beense is een zeer geliefde en populaire Amsterdamse zanger, met een allround repertoire. Hij zit niet graag stil. Peter Beense is ook bekend van de hit ‘’ Vanaf Vandaag’’, een duet met Django Wagner. Per jaar zijn er meer dan 200 mensen die Peter Beense boeken.

Prachtige loopbaan

Als zanger bouwt Peter een prachtige loopbaan op en is al gauw een veelgevraagde artiest.  Het grote idool van Peter, André Hazes was het succes van Peter ook niet ontgaan en Peter mocht in het voorprogramma van de concerten André optreden. Ook heeft Peter negentig keer op mogen treden in de ArenA en heeft hij daar zijn hits ten gehore mogen brengen. Er waren zelfs mensen die Peter Beense gingen boeken om zijn Hazes-nummers.

Boekingen van Peter Beense

De carrière van Peter Beense ging de afgelopen jaren stap voor stap omhoog. Zijn eerste “echte” concert in theater Carré was in een halve dag uitverkocht. Daarna volgden jaarlijkse concerten in de Heineken Music Hall, een spektakel waar zijn fans telkens naar uitkijken. Het album “Een goede vriend” zorgde voor veel televisie optredens. Peter Beense vierde in 2010 zijn 25 jarig jubileum als artiest. Het jubileumconcert vond plaats op 8 december 2010 in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Peter Beense kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Peter Beense wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Peter Beense wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Peter Beense online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Peter Beense kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Peter Beense boeken

Ben jij benieuwd hoe je Peter Beense kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Peter Beense boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Peter Beense

Peter Beense inhuren

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Peter Beense

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€2795,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.995,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand