Jeroen Van Der Boom boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€11.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €11500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (incl. babyvleugel)
 • Genre
  Nederlandstalig

Jeroen van der Boom boeken voor een optreden? Jeroen van der Boom is al lange tijd bekend bij het grote publiek. Veel mensen kenden Jeroen van der Boom als presentator op tv, als imitator of van zijn optredens bij dinershows. Zijn echte doorbraak in de muziek kwam in 2007 toen zijn nummer ‘Je bent zo’ een grote hit werd. Veelzijdig is hij nog steeds, maar we zien hem een stuk minder op tv als presentator. Dat is maar goed ook. De bühne is waar hij thuis hoort!

Jeroen Van Der Boom boeken

Ook de nummers die hij na zijn grote hit ‘Je bent zo’ uitbracht, bleken succesvol. Binnen een jaar tijd stond hij tweemaal in een overvolle Heineken Music Hall. Net toen hij de studio in wilde duiken voor nieuwe nummers, werd Jeroen van der Boom benaderd voor de Toppers. Of hij Gerard Joling wilde vervangen. Tegen de Toppers zeg je natuurlijk geen nee. Maar hierdoor werd 2009 wel een enorm druk jaar voor Jeroen van der Boom. Eigen optredens, plannen voor een nieuw album, het Songfestival met de Toppers en natuurlijk de Toppers concerten in de Amsterdam Arena. Ook in 2011 staat Jeroen van der Boom weer twee keer in een maand in een uitverkochte Heineken Music Hall en later het jaar drie maal met de Toppers in de Amsterdam Arena.

Ambassadeur voor goede doelen

Stil zitten is niets voor Jeroen van der Boom en zich inzetten voor mensen die het moeilijk hebben, vindt hij belangrijk. Daarom vertrok Jeroen van der Boom in 2010 voor UNICEF en de Nationale Postcode Loterij naar het arme Sierre Leone. Hij bezocht er scholen en medische posten en was diep onder de indruk. Weer terug in Nederland werden twee concerten georganiseerd tijdens SAIL 2010 die volledig in het teken stonden van de projecten in Sierre Leone. Door foto’s en filmpjes maakte Jeroen van der Boom zijn publiek deelgenoot van zijn reis. In 2011 zet Jeroen van der Boom zich in voor de strijd tegen kanker. De campagne single ‘Niemand Anders’ wordt een grote hit. De opbrengst komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Jeroen van der Boom boeken is dus een uitstekend idee!

Boekingen van Jeroen van der Boom

Niet als presentator, maar als jurylid van het in 2010 nieuwe kijkcijferkanon The Voice was Jeroen van der Boom wekelijks te zien op tv. Als presentator was hij dat jaar ook even terug. Hij presenteerde Lotto Weekend Miljonairs. De combinatie optreden en presenteren bevalt hem eigenlijk wel. Na zijn huwelijk in 2011 met Dany presenteert hij de zaterdagavondshow ‘Wedden dat ik het kan’. In 2012 komen daar de shows ‘The winner is…’ en ‘Wat schat je?’ bij. In 2013 presenteerde Jeroen de programma’s Bloed, Zweet & Tranen, De Beste Liedjes van en Beter Dan Het Origineel. Vanaf mei 2016 was Jeroen te volgen in het programma ‘Beste Zangers‘ waar hij schittert naast O’G3NE, Sharon Doorson, Willeke Alberti, Rene van Kooten en Brownie Dutch. In het najaar van 2016 is Jeroen samen met zijn vrouw Dany te zien in de 2e editie van het succesvolle programma Dance, Dance, Dance. Een reden te meer om direct Jeroen van der Boom te boeken.

Toppers in Concert

Wie weet welke tv projecten hij in de toekomst nog zal toevoegen aan deze lijst. Eén ding is zeker. Presenteren is heel leuk, maar zijn muziek komt op de eerste plaats. Als onderdeel van de Toppers en met zijn eigen muziek treedt hij op in heel Nederland. In december stond Jeroen samen met collega Toppers Rene Froger en Gerard Joling in Ahoy tijdens ‘The Christmas Party of the Year’. Hier vieren ze ook het 12,5 jarig bestaan van Toppers in Concert.

Direct Jeroen van der Boom boeken? Klik hier voor boekingen van Jeroen van der Boom

Jeroen Van Der Boom boeken

€11.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen Van Der Boom

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (incl. babyvleugel)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€11500,-
Live bandshow1 x 50-60 minutenexclusief geluid en techniek6 personenNederlandstalig€17500,-

Vergelijkbare artiesten

€11.500,-
€12.500,-
€17.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand