William Shagspeare boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij William Shagspeare boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van William Shagspeare. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Shagspeare (1977) is al meer dan tien jaar aan het draaien in clubs en op festivals door het hele land. Zelf omschreef hij zijn stijl een tijd lang als Urban Funky Fucked Up Housy Disco Sounds. Van deze eclectische mix verschuift de sound van deze dj sinds 2007 meer richting onvervalste house muziek, maar met invloeden uit alle hoeken. Over het algemeen laat hij vrolijke, toegankelijke en herkenbare dance horen. Uiteraard mét een stoute knipoog, zoals zijn poëtische dj naam al doet vermoeden.

William Shagspeare boeken

‘The Challenge’ (in Hoofddorp) is de plek waar het allemaal begon voor Shagspeare, formerly known as William Shagspeare, aka Sander den Ouden, met de toentertijd enorm populaire R&B en hiphop avonden. Daar had hij zijn eerste residentie te pakken en verzorgde hij de programmering en promotie van de club. Al snel trad Shagspeare op in Amsterdamse nachttempels als de RoXY, Escape, Sinners, Panama, Paradiso en Melkweg. De laatste jaren draaide hij o.a. op Mystery Land, Sensation, Extrema, Solar Festival en deed hij buitenlandse boekingen in Griekenland, Turkije, Frankrijk, Oostenrijk en Engeland. En hij werd één van de vaste deejays bij welbekende feestconcepten zoals Sneakerz en Beatbox, waar zijn naam steevast in de line-up prijkt tussen collega?s als Erick E, Laidback Luke, Jaziah, Fedde le Grand, Sidney Samson en Funkerman.

Boekingen van William Shagspeare

Samen met DJ Billy the Klit en MC Lady Bee vormde Shagspeare tot begin 2007 de formatie ‘Gelazer!’ waarmee hij verschillende hits (inclusief videoclips op TMF) scoorde. Samen met Lady Bee is hij organisator van de jaarlijkse DJ Record Poging op het strand van Bloemendaal aan Zee. Inmiddels is Shagspeare ook aan het produceren geslagen. In 2007 volgde hij de hoog aangeschreven opleiding ‘Electronic Music Production’ aan The School of Audio Engineering (SAE). Tracks van eigen hand kunnen snel van hem verwacht worden, o.a. op zijn eigen nieuwe platenlabel ‘Vukt Up Sounds’.

Direct William Shagspeare huren? Klik hier voor boekingen van William Shagspeare

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig William Shagspeare kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je William Shagspeare wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van William Shagspeare wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij William Shagspeare online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van William Shagspeare kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

William Shagspeare boeken

Ben jij benieuwd hoe je William Shagspeare kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct William Shagspeare boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van William Shagspeare

William Shagspeare boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van William Shagspeare

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand