Dave Roelvink boeken

Bekendst VIP DJ van Nederland
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. saxofonist)
 • Soort
  Bekende VIP DJ
 • Genre
  Allround / Eclectic

Dave Roelvink boeken op jouw evenement? Dave wordt in 1994 geboren in Amsterdam. Als de zoon van volkszanger Dries Roelvink wordt het entertainen hem met de paplepel ingegoten. Wanneer de ‘Roelvinkjes’ in 2015 met hun eigen reality-serie op RTL5 te zien zijn, maakt dat de bekendheid van Dave alleen maar groter. Voor dit programma bracht Dave samen met zijn vader Dries Roelvink de single “Samen door het levenuit, wat het erg goed deed in de Nederlandse hitlijsten. Sinds deze hit ging Dave zich steeds meer focussen op zijn muziek en werd hij actief als dj. Tijdens de serie komt Dave er achter hoe graag hij een carrière als DJ zou ambiëren. Zich ontwikkelen achter de draaitafel wordt dan ook één van zijn grootste ambities.

Dave Roelvink boeken

In 2016 was Dave te zien in het programma Expeditie Robinson, hij viel hierbij als 6e af. Datzelfde jaar kreeg Roelvink zijn eigen realityprogramma Dave gaat het huis uit, wat te zien was op RTL XL. Zijn televisie carrière gaat vervolgens als een speer en hij is veel op tv te zien in programma’s als De jongens tegen de Meisjes, Risky Rivers en Een goed stel hersens. Dit alles heeft een positieve invloed op de boekingen van Dave Roelvink.

Tweede realitysoap

Verder had Dave nog een eigen realitysoap met zijn broertje Donny Roelvink, genaamd Dave en Donny op expeditie, waarbij hij zijn broer klaarstoomt voor Expeditie Robinson. In 2018 keerde de realitysoap rondom de familie Roelvink weer terug, genaamd De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken. Hierbij ging het gezin een maand lang in de bijstand leven om zich in te zetten voor de organisatie Kinderen van de Voedselbank.

Boekingen van Dave Roelvink

In 2015 begint Dave met draaien in het land. Al snel trekt hij door het hele land. Tegenwoordig heeft Dave jaarlijks een lange lijst aan boekingen. Elke zomer reist hij met zijn zomertour naar onder andere Gran Canaria, Chersonissos, Albufeira, Sunny Beach en Lloret de Mar maar hij is ook veelvuldig in eigen land te zien bij o.a. Dance Valley, HockeyLoverz, Explosion Festival, Beachparty Reuver en Dutch Valley. Per 01-11-2021 heeft Dave een nieuwe show en draait hij in de stijl eclectic, begeleidt door een saxofonist en drummer Mickey Fisser.

Direct Dave Roelvink boeken? Klik hier voor boekingen van Dave Roelvink

Dave Roelvink boeken

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dave Roelvink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende VIP DJ1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (incl. saxofonist)Allround / Eclectic€2450,-

Vergelijkbare artiesten

€2.200,-
€2.395,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand