Ruthless boeken

Richtgage: € 2.500,- tot € 3.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ show
 • Genre
  House / Hardstyle / Freestyle

Ruthless boeken voor jouw feest of event? Toen Ruud van IJperen in 1995 het deejayen ontdekte, had hij geen idee wat de toekomst voor hem in petto had. Maar nu terugkijkend, was dat op het moment dat hij de naald op het vinyl begon te zetten. Ruthless werd muzikaal geboren. Kort daarna maakte hij mixes voor lokale radiostations zoals Radio Balans en Stadsradio Rotterdam.

Ruthless boeken

Sinds 2002 draait Ruthless over de hele wereld. De boekingen van Ruthless stroomden binnen. Je kan hem vinden in de grootste clubs en op de grote events. Zoals Qlimax, Defqon 1, Decibel, Tomorrowland, Mysteryland, Reverze en vele anderen! Z’n favoriete stijlen zijn hardstyle, jump/tek, oldschool en early hardcore. Zodra Ruthless achter de draaitafels staat kun je snelle mixes verwachten. Aangevud met exclusieve tracks en verschillende harde stijlen in één DJ-set. Omdat hij in staat is om onderweg van stijl te wisselen in zijn sets, is Ruthless een echte meester van de freestyle-vibes. Daardoor is deze ervaren DJ een garantie om letterlijk elk feest te laten beginnen!

Boekingen van Ruthless

Ruthless is ook een producer zoals je waarschijnlijk weet. Na de release van “I feel like dancin’” en “Whores in da House” schoot zijn carrière omhoog. Hij maakte remixes voor onder andere Benny Benassi, Pulsedriver, Greg C, Technoboy, Coone, Pavo & Zany, Mark With A K en vele andere! Door dit brede spectrum van funky beats, ontwikkelde Ruthless zichzelf tot een echte podiumentertainer, die elk publiek kon plezieren, ongeacht hun voorkeur. Zijn aanwezigheid op het podium maakte hem tot een van de vier Pussy Lounge-residents en zorgde ervoor dat hij beats ging draaien op EDC (zowel in de VS als in Mexico),

Pionier van de jumpstyle

Samen met Maarten Vorwerk bestormden ze de nationale hitlijsten met Frozen Flame, en later scoorden ze zelfs een nummer 1 hit met de single Freefall (Jeckyll & Hyde).Ruthless heeft zijn muziek voornamelijk uitgebracht op Digi White, zijn eigen jumpstyle label Square Beats, Scantraxx, en tegenwoordig op het belgische label Dirty Workz.

Direct Ruthless boeken? Klik hier voor boekingen van Ruthless

Ruthless boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ruthless

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ show1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHouse / Hardstyle / FreestyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand