Ruthless boeken

Richtgage: € 2.500,- tot € 3.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ show
 • Genre
  House / Hardstyle / Freestyle

Wil jij Ruthless boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ruthless. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Toen Ruud van IJperen in 1995 het deejayen ontdekte, had hij geen idee wat de toekomst voor hem in petto had. Maar nu terugkijkend, was dat op het moment dat hij de naald op het vinyl begon te zetten. Ruthless werd muzikaal geboren. Kort daarna maakte hij mixes voor lokale radiostations zoals Radio Balans en Stadsradio Rotterdam.

Biografie Ruthless

Sinds 2002 draait Ruthless over de hele wereld. De boekingen van Ruthless stroomden binnen. Je kan hem vinden in de grootste clubs en op de grote events. Zoals Qlimax, Defqon 1, Decibel, Tomorrowland, Mysteryland, Reverze en vele anderen! Z’n favoriete stijlen zijn hardstyle, jump/tek, oldschool en early hardcore. Zodra Ruthless achter de draaitafels staat kun je snelle mixes verwachten. Aangevud met exclusieve tracks en verschillende harde stijlen in één DJ-set. Omdat hij in staat is om onderweg van stijl te wisselen in zijn sets, is Ruthless een echte meester van de freestyle-vibes. Daardoor is deze ervaren DJ een garantie om letterlijk elk feest te laten beginnen!

Boekingen van Ruthless

Ruthless is ook een producer zoals je waarschijnlijk weet. Na de release van “I feel like dancin’” en “Whores in da House” schoot zijn carrière omhoog. Hij maakte remixes voor onder andere Benny Benassi, Pulsedriver, Greg C, Technoboy, Coone, Pavo & Zany, Mark With A K en vele andere! Door dit brede spectrum van funky beats, ontwikkelde Ruthless zichzelf tot een echte podiumentertainer, die elk publiek kon plezieren, ongeacht hun voorkeur. Zijn aanwezigheid op het podium maakte hem tot een van de vier Pussy Lounge-residents en zorgde ervoor dat hij beats ging draaien op EDC (zowel in de VS als in Mexico),

Pionier van de jumpstyle

Samen met Maarten Vorwerk bestormden ze de nationale hitlijsten met Frozen Flame, en later scoorden ze zelfs een nummer 1 hit met de single Freefall (Jeckyll & Hyde).Ruthless heeft zijn muziek voornamelijk uitgebracht op Digi White, zijn eigen jumpstyle label Square Beats, Scantraxx, en tegenwoordig op het belgische label Dirty Workz.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ruthless kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ruthless wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ruthless wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ruthless online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ruthless kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ruthless boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ruthless kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ruthless boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ruthless

Ruthless inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ruthless

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ show1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHouse / Hardstyle / FreestyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand