Mr. Belt & Wezol boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  House / EDM

Wil jij Mr. Belt & Wezol boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mr. Belt & Wezol. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ze zijn afkomstig uit Delft, de goede vrienden en muziekliefhebbers Bart Riem en Sam van Wees.  Al jaren werken samen als Mr. Belt & Wezol, een speels DJ-duo dat verschillende elementen van housemuziek combineert. Om energieke tracks en sets te creëren die de dansvloeren doen sidderen. Hoewel hun maandelijkse “Mr. Belt & Wezol Room” podcast een parodie is op super hippe Boiler Room sessies, is hun muziek allesbehalve een grap.

Biografie Mr. Belt & Wezol

Het begint in de zomer van 2013, wanneer Bart en Sam letterlijk elke week een ander festival bezoeken. En in plaats van draaien op het hoofdpodium, genieten ze eerst van de kleinere podia. Hier is hun idee geboren om Mr. Belt & Wezol te worden. Sindsdien hebben ze hun liefde voor dansmuziek met elkaar verbonden door op festivals te freewheelen op Britse en deep house-muziek. En door hun eigen muziek te produceren. Het is een uniek geluid dat ontstaat, doordrenkt van klassieke house-vibes. En misschien het best weergegeven met hun eerste gezamenlijke track, ‘Homeless’, uitgebracht in 2013. Gemaakt door Sam, de vaste producer van het duo, lanceert het deuntje Mr. Belt & Wezol als innovators bij het creëren van luchtige dansmelodietjes.

Deal met Spinnin’ Records

Volgens het duo “denken de meeste mensen aan luide hardstyle kicks als ze de term EDM horen, dat is jammer, want er valt nog zoveel meer te ontdekken”. In 2014 tekent het duo een exclusieve deal met Spinnin’ Records en brengt het enkele golvende singles uit, waaronder de enorm succesvolle Oliver Heldens-collab ‘Pikachu‘ (ondersteund door tal van jocks, waaronder Garrix, Guetta, Hardwell, Solveig en Diplo) en de aanstekelijke Spinnin’ Deep-single ‘Time’.

Boekingen van Mr. Belt & Wezol

Tegen die tijd is het duidelijk dat Mr. Belt & Wezol zich willen vestigen als een nieuwe act,  die breekt met het stereotiepe EDM. Hun single ‘Finally’ uit begin 2015 tilt hun naam naar nog grotere hoogten en krijgt aanvankelijk steun van dj’s als Oliver Heldens, Sam Feldt, Mike Mago, Pete Tong en Dirty Vegas.  Geproduceerd als een remake van de gelijknamige dansklassieker uit de jaren 90, is ‘Finally’ het ultieme hoogtepunt van soulvolle housevibes. Met een eigentijdse groove en baslijn. Mr. Belt & Wezol in optima forma, zou je kunnen zeggen, en ze worden alleen maar beter, want hun samenwerking in 2015 met Freejak ‘Somebody To Love’ verandert in een zomerhit van 2015.

Jefferson Airplane

Het nummer hergebruikt de zang van de beroemde hit uit de jaren 60 van Jefferson Airplane en brengt het naar de dansvloeren over de hele wereld. Nogmaals, alle grote DJ’s pakken het record op, dat snel de hitlijsten beklimt. Het duo heeft een golf opgevangen en het lijkt er niet op dat het snel zal stoppen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mr. Belt & Wezol kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mr. Belt & Wezol wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mr. Belt & Wezol wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mr. Belt & Wezol online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mr. Belt & Wezol kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mr. Belt & Wezol boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mr. Belt & Wezol kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mr. Belt & Wezol boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mr. Belt & Wezol

Mr. Belt & Wezol inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mr. Belt & Wezol

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenHouse / EDMOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand