Mr. Belt & Wezol boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  House / EDM

Wil jij Mr. Belt & Wezol boeken voor jouw party of event? Ze zijn afkomstig uit Delft, de goede vrienden en muziekliefhebbers Bart Riem en Sam van Wees.  Al jaren werken samen als Mr. Belt & Wezol, een speels DJ-duo dat verschillende elementen van housemuziek combineert. Om energieke tracks en sets te creëren die de dansvloeren doen sidderen. Hoewel hun maandelijkse “Mr. Belt & Wezol Room” podcast een parodie is op super hippe Boiler Room sessies, is hun muziek allesbehalve een grap.

Mr. Belt & Wezol boeken

Het begint in de zomer van 2013, wanneer Bart en Sam letterlijk elke week een ander festival bezoeken. En in plaats van draaien op het hoofdpodium, genieten ze eerst van de kleinere podia. Hier is hun idee geboren om Mr. Belt & Wezol te worden. Sindsdien hebben ze hun liefde voor dansmuziek met elkaar verbonden door op festivals te freewheelen op Britse en deep house-muziek. En door hun eigen muziek te produceren. Het is een uniek geluid dat ontstaat, doordrenkt van klassieke house-vibes. En misschien het best weergegeven met hun eerste gezamenlijke track, ‘Homeless’, uitgebracht in 2013. Gemaakt door Sam, de vaste producer van het duo, lanceert het deuntje Mr. Belt & Wezol als innovators bij het creëren van luchtige dansmelodietjes.

Deal met Spinnin’ Records

Volgens het duo “denken de meeste mensen aan luide hardstyle kicks als ze de term EDM horen, dat is jammer, want er valt nog zoveel meer te ontdekken”. In 2014 tekent het duo een exclusieve deal met Spinnin’ Records en brengt het enkele golvende singles uit, waaronder de enorm succesvolle Oliver Heldens-collab ‘Pikachu‘ (ondersteund door tal van jocks, waaronder Garrix, Guetta, Hardwell, Solveig en Diplo) en de aanstekelijke Spinnin’ Deep-single ‘Time’.

Boekingen van Mr. Belt & Wezol

Tegen die tijd is het duidelijk dat Mr. Belt & Wezol zich willen vestigen als een nieuwe act,  die breekt met het stereotiepe EDM. Hun single ‘Finally’ uit begin 2015 tilt hun naam naar nog grotere hoogten en krijgt aanvankelijk steun van dj’s als Oliver Heldens, Sam Feldt, Mike Mago, Pete Tong en Dirty Vegas.  Geproduceerd als een remake van de gelijknamige dansklassieker uit de jaren 90, is ‘Finally’ het ultieme hoogtepunt van soulvolle housevibes. Met een eigentijdse groove en baslijn. Mr. Belt & Wezol in optima forma, zou je kunnen zeggen, en ze worden alleen maar beter, want hun samenwerking in 2015 met Freejak ‘Somebody To Love’ verandert in een zomerhit van 2015.

Jefferson Airplane

Het nummer hergebruikt de zang van de beroemde hit uit de jaren 60 van Jefferson Airplane en brengt het naar de dansvloeren over de hele wereld. Nogmaals, alle grote DJ’s pakken het record op, dat snel de hitlijsten beklimt. Het duo heeft een golf opgevangen en het lijkt er niet op dat het snel zal stoppen.

Direct Mr. Belt & Wezol boeken? Klik hier voor boekingen van Mr. Belt & Wezol

Mr. Belt & Wezol boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mr. Belt & Wezol

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenHouse / EDMOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand