DJ Jean boeken

Richtgage: boven € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire DJ
 • Genre
  Club /House

DJ Jean. Een naam die onuitwisbare sporen heeft nagelaten in de hedendaagse (inter)nationale club scene. Gedurende zijn carrière werd DJ Jean overladen met diverse awards, waaronder de SENA Award en de SLAM!FM Oeuvre Award. Daarnaast ontving hij een award voor meest gedraaide club DJ op de Nederlandse radio en werd hij meerdere malen uitgeroepen tot beste club DJ. Laten we vooral ook niet vergeten dat hij nog steeds één van de meest geboekte DJ’s van Nederland ooit is!

DJ Jean boeken

In ons land scoorde Jean megahits met nummers als ‘The Launch’, ‘Love Come Home’, ‘Lift Me Up, ‘Every Single Day’ en ‘Feel It’. Daarnaast produceerde hij meer dan 30 compilatie-albums, waarvan MADHOUSE de bekendste zijn.

Boekingen van DJ Jean

DJ Jean weet met zijn gevarieerde dance muziek overal een feest te maken, want zijn publiek is ten alle tijden het allerbelangrijkste. Of hij nou draait in een café, discotheek, op een studentenfeest, festival of bedrijfsfeest: als DJ Jean draait, is geen dansvloer veilig!

Direct DJ Jean huren? Klik hier voor boekingen van DJ Jean

DJ Jean boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Jean

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonClub /HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand