DJ Jean boeken

Richtgage: boven € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire DJ
 • Genre
  Club /House

Wil jij DJ Jean boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Jean. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

DJ Jean. Een naam die onuitwisbare sporen heeft nagelaten in de hedendaagse (inter)nationale club scene. Gedurende zijn carrière werd DJ Jean overladen met diverse awards, waaronder de SENA Award en de SLAM!FM Oeuvre Award. Daarnaast ontving hij een award voor meest gedraaide club DJ op de Nederlandse radio en werd hij meerdere malen uitgeroepen tot beste club DJ. Laten we vooral ook niet vergeten dat hij nog steeds één van de meest geboekte DJ’s van Nederland ooit is!

Biografie DJ Jean

In ons land scoorde Jean megahits met nummers als ‘The Launch’, ‘Love Come Home’, ‘Lift Me Up, ‘Every Single Day’ en ‘Feel It’. Daarnaast produceerde hij meer dan 30 compilatie-albums, waarvan MADHOUSE de bekendste zijn.

Boekingen van DJ Jean

DJ Jean weet met zijn gevarieerde dance muziek overal een feest te maken, want zijn publiek is ten alle tijden het allerbelangrijkste. Of hij nou draait in een café, discotheek, op een studentenfeest, festival of bedrijfsfeest: als DJ Jean draait, is geen dansvloer veilig!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Jean kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Jean wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Jean wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Jean online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Jean kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Jean boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Jean kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Jean boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Jean

DJ Jean inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Jean

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub /HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand