Bizzey boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 min, School/privefeest 1 x 30 min
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ, voorheen bekend van Yellow Claw
 • Genre
  Urban

Bizzey boeken maakt jouw event bij voorbaat al succesvol! Nadat hij in 2006 debuteert met zijn single ‘The Fur’ is Bizzey jarenlang succesvol MC van onder meer Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw rijst zijn ster al helemaal tot grote hoogte.

Bizzey boeken

Zijn eerste single ‘The Fur’ stamt uit 2006, in de jaren daarop tourt hij zowel solo als MC succesvol met acts als Hardwell, Don Diablo, diplo en Afrojack. De muzikale bom valt massaal wanneer Bizzey onderdeel wordt van Yellow Claw en de heren achter elkaar succesvolle singles releasen. Als lid van Yellow Claw rijst zijn ster al helemaal tot grote hoogte. Tracks als ‘Allermooiste Feestje’, ‘Krokobil’ en ‘Thunder’ domineren de clubs en radio in Nederland en België. De act groeit uit tot festivalfavoriet en Bizzey, samen met Yellow Claw, wordt geboekt op plekken als Solar Weekend, Latin Village, Mysteryland en Tomorrowland. Bizzey brengt miljoenen views streams binnen via Spotify en YouTube.

Boekingen van Bizzey

In 2016 besluit Bizzey de groep te verlaten om meer tijd te hebben voor zijn familie en vrienden en om zich met zijn solo-activiteiten meer met Nederland te kunnen bezig houden.. Sindsdien focust hij zich weer op zijn solo act. Back to Bizzey dus! Om zijn terugkeer te vieren brengt Bizzey track na track die goed zijn voor miljoenen views & streams. Het eerste wapenfeit is een samenwerking met Kraantje Pappie op de track De Manier. Met diezelfde Kraantje Pappie, maar ook met Jozo verschijnt in juni van 2017 het nummer Traag waar hij een maand later ook te horen is op C’est La Vie van The Partysquad.

Nog steeds gretig

In Januari 2018 kwam één van zijn grootste hits uit, namelijk ‘JA!’.Bizzey werkt op dit nummer samen met Kraantje Pappie, ChivvYung Felix. Het heeft al meer dan 20 miljoen weergave op YouTube. Ondanks al zijn succes lijkt het wel alsof Bizzey nog steeds gretig is om de top te behalen.

Direct Bizzey boeken? Klik hier voor boekingen van Bizzey

Bizzey boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bizzey

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ, voorheen bekend van Yellow Claw1 x 60 min, School/privefeest 1 x 30 minexclusief en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag