Bizzey boeken

Prijscategorie: € 7.500,- tot € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Urban

Wil jij Bizzey boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bizzey. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nadat hij in 2006 debuteert met zijn single ‘The Fur’ is Bizzey jarenlang succesvol MC van onder meer Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw rijst zijn ster al helemaal tot grote hoogte.

Biografie Bizzey

Zijn eerste single ‘The Fur’ stamt uit 2006, in de jaren daarop tourt hij zowel solo als MC succesvol met acts als Hardwell, Don Diablo, diplo en Afrojack. De muzikale bom valt massaal wanneer Bizzey onderdeel wordt van Yellow Claw en de heren achter elkaar succesvolle singles releasen. Als lid van Yellow Claw rijst zijn ster al helemaal tot grote hoogte. Tracks als ‘Allermooiste Feestje’, ‘Krokobil’ en ‘Thunder’ domineren de clubs en radio in Nederland en België. De act groeit uit tot festivalfavoriet en Bizzey, samen met Yellow Claw, wordt geboekt op plekken als Solar Weekend, Latin Village, Mysteryland en Tomorrowland. Bizzey brengt miljoenen views streams binnen via Spotify en YouTube.

Boekingen van Bizzey

In 2016 besluit Bizzey de groep te verlaten om meer tijd te hebben voor zijn familie en vrienden en om zich met zijn solo-activiteiten meer met Nederland te kunnen bezig houden.. Sindsdien focust hij zich weer op zijn solo act. Back to Bizzey dus! Om zijn terugkeer te vieren brengt Bizzey track na track die goed zijn voor miljoenen views & streams. Het eerste wapenfeit is een samenwerking met Kraantje Pappie op de track De Manier. Met diezelfde Kraantje Pappie, maar ook met Jozo verschijnt in juni van 2017 het nummer Traag waar hij een maand later ook te horen is op C’est La Vie van The Partysquad.

Nog steeds gretig

In Januari 2018 kwam één van zijn grootste hits uit, namelijk ‘JA!’.Bizzey werkt op dit nummer samen met Kraantje Pappie, ChivvYung Felix. Het heeft al meer dan 20 miljoen weergave op YouTube. Ondanks al zijn succes lijkt het wel alsof Bizzey nog steeds gretig is om de top te behalen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bizzey kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bizzey wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bizzey wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bizzey online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bizzey kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bizzey boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bizzey kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bizzey boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bizzey

Bizzey inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bizzey

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand