Billy The Kit boeken

RICHTGAGE: tussen € 1.500,- en € 2.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Joost Seilberger is geboren in Den Haag. Vanaf het vroege begin werd hij geconfronteerd met muziek omdat zijn vader in diverse bekende bands in de jaren zeventig speelde.

Billy The Kit boeken

Muziek was belangrijk in zijn familie, op jonge leeftijd begon Billy met het spelen van saxofoon, piano en gitaar. In zijn schoolperiode heeft hij in diverse bands gespeeld, maar op vijftienjarige leeftijd ontdekte hij housemuziek. Hij kocht draaitafels, een drumcomputer en begon met het mixen van verschillende soorten muziek. Toen hij DJ Remy zag draaien op een Silly Symphonies feest in Den Haag wist hij 1 ding: DJ-en is een art! Hij gaf zijn eigen feesten rond Den Haag en draaide elke zaterdag in een kleine bar in Leidschendam. Toen hij naar Tilburg verhuisde voor zijn studie, ontmoette hij Dick die hem introduceerde bij Trendsdance, Eerdhouse en Dalehouse en even later had hij een residentie bij La Paz in Eindhoven. Na daar gedraaid te hebben met namen als Victor Corral, Benny Rodrigues en Fedde le Grand ging hij terug naar zijn favoriete stad Den Haag.

Boekingen van Billy The Kit

Zijn passie voor allerlei muzieksoorten resulteerde in DJ-sets met een eigen unieke sound. Soul, Disco, RandB, Classics en House in 1 booming DJ set is for Billy The Klit de ultimate kick! Tegenwoordig draait hij door heel Nederland. Young, Fresh, Sexy, New, Unique, Energetic en Ambitious. So Hear, See and Feel this new sound.

Direct Billy The Kit huren? Klik hier voor boekingen van Billy The Kit

Billy The Kit boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Billy The Kit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand