Billy The Kit boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Billy The Kit boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Billy The Kit. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Joost Seilberger is geboren in Den Haag. Vanaf het vroege begin werd hij geconfronteerd met muziek omdat zijn vader in diverse bekende bands in de jaren zeventig speelde.

Biografie Billy The Kit

Muziek was belangrijk in zijn familie, op jonge leeftijd begon Billy met het spelen van saxofoon, piano en gitaar. In zijn schoolperiode heeft hij in diverse bands gespeeld, maar op vijftienjarige leeftijd ontdekte hij housemuziek. Hij kocht draaitafels, een drumcomputer en begon met het mixen van verschillende soorten muziek. Toen hij DJ Remy zag draaien op een Silly Symphonies feest in Den Haag wist hij 1 ding: DJ-en is een art! Hij gaf zijn eigen feesten rond Den Haag en draaide elke zaterdag in een kleine bar in Leidschendam. Toen hij naar Tilburg verhuisde voor zijn studie, ontmoette hij Dick die hem introduceerde bij Trendsdance, Eerdhouse en Dalehouse en even later had hij een residentie bij La Paz in Eindhoven. Na daar gedraaid te hebben met namen als Victor Corral, Benny Rodrigues en Fedde le Grand ging hij terug naar zijn favoriete stad Den Haag.

Boekingen van Billy The Kit

Zijn passie voor allerlei muzieksoorten resulteerde in DJ-sets met een eigen unieke sound. Soul, Disco, RandB, Classics en House in 1 booming DJ set is for Billy The Klit de ultimate kick! Tegenwoordig draait hij door heel Nederland. Young, Fresh, Sexy, New, Unique, Energetic en Ambitious. So Hear, See and Feel this new sound.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Billy The Kit kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Billy The Kit wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Billy The Kit wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Billy The Kit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Billy The Kit kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Billy The Kit boeken

Ben jij benieuwd hoe je Billy The Kit kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Billy The Kit boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Billy The Kit

Billy The Kit inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Billy The Kit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand