Mr. Polska boeken

Richtgage: tussen € 4.000,- en € 5.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Urban / Rap

Wil jij Mr. Polska boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mr. Polska. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dominik Wlodzimierz Groot, oftewel rapper Mr. Polska, zag op 20 juli 1989 in het Poolse Torún het levenslicht. Toen hij drie jaar oud was scheidden zijn ouders en emigreerde hij met zijn moeder naar Nederland om daar een nieuw leven te beginnen. Hij was al jong bezig met muziek en teksten schrijven. Zijn droom was om de beste rapper van zowel Nederland als Polen te worden. En dat massa’s mensen Mr. Polska wilden boeken.

Biografie Mr. Polska

In 2004 zette de EU de grenzen open voor Polen die in Nederland wilden werken en kort daarop was het tijd voor Mr. Polska om de grenzen van de Nederlandse HipHop scene open te gooien. Met elke video wist hij met zijn producer Boaz van de Beatz een nieuwe, ruwe sound neer te zetten. Hij twitterde zichzelf naar het podium van de TMF awards, Hij scoorde de clubhit “Vinger op de Klitter” en deed voorprogramma’s van Lil B en House Of Pain. Daarnaast ontving hij in het najaar van 2011 de Publieksprijs van de Pool van het jaar-verkiezing. Wat betreft het Mr. Polska boeken, n 2012 stond hij op het 3VOOR12-podium van Noorderslag.

Successen in sneltreinvaart

Sindsdien volgen de succesen elkaar in een sneltreinvaart op. In 2012 scoorde hij enorme hits met de singles van “Allermooiste Feestje”, “Krokobil” en “Hausa Wausa”. In 2013 deed Mr. Polska dit succes nog eens even dunnetjes over met zijn mixtape en single van “Vlammen”. Met meer dan 100 shows per jaar op zijn naam. Inmiddels willen bijna de grotere Nederlandse festivals Mr. Polska boeken. Dat geldt ook voor vrijwel alle discotheken in Nederland en aan de kusten van alle badplaatsen in Europa.

Boekingen van Mr. Polska

Mr.Polska is onderdeel van Nouveau Riche, het succesvolle electronische hiphoplabel dat zijn basis heeft in Gorinchem. Onder leiding van huis-producer Boaz van de Beatz nemen Jebroer, Skinto, Stepherd, NoizBoiz, Kid de Blits en Mr.Polska dagelijks nieuwe tracks op in de Nouveau Riche Studio. Het creatieve collectief hebben roots in alle uithoeken van de wereld, maar werken binnen en buiten de studio allemaal hard aan hun eigen carrière. Niettemin is de broederschap eerste prioriteit. Dat is ook terug te zien op alle releases en in de videoclips. Op 10 juni 2011 kwam de eerste officiële fysieke release uit van Nouveau Riche onder de titel Alziend Oor. Op 15 november 2013 bracht het label de opvolger Alziend Oor II uit met een labelnight op Buma Rotterdam Beats.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mr. Polska kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mr. Polska wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mr. Polska wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mr. Polska online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mr. Polska kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mr. Polska boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mr. Polska kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mr. Polska boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mr. Polska

Mr. Polska inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mr. Polska

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek4 personenUrban / RapOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand