Frequencerz boeken

Populair hardstyle duo
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Hardstyle

Frequencerz boeken voor jouw feest of event? Het begon allemaal toen producer Pepijn zijn zoektocht begonnaar een betere DJ dan de rest. Tijdens zijn reis ontmoette hij Niels. Ze leerden van elkaar en werden goede vrienden. Hun passie voor Hardstyle werd elke dag sterker. Samen vormden ze de Frequencerz en speelden overal chaotische geluidsgolven, met een geheel eigen stijl. Frequencerz is een van de populairste hardstyle acts van het moment. Ze draaien al 10 jaar mee en dat is zeker niet voor niets. Met hun unieke, maar zeker toegankelijke sound weten ze ieder publiek in te pakken. Je kunt dus met een gerust hart Frequencerz boeken. Zo slaat hun muziek aan bij echte fans, maar net zo goed bij mensen die er normaal gesproken nooit naar luisteren!

Frequencerz boeken

Sinds het begin van hun DJ-carrière hebben ze opgetreden op grote evenementen zoals Defqon.1, Decibel Outdoor, Hard Bass en nog veel meer. In juli 2009 werd al hun harde werk beloond. Het legendarische Fusion Records deed de Frequencerz een aanbod dat ze niet konden weigeren en tekende de jongens bij het label. Vanaf hier ging het heel snel, en ook het aantal boekingen van Frequencerz steeg. Sindsdien rocken Niels en Pepijn podium na podium en laten ze een spoor van verwoeste dansvloeren achter. Met Defqon.1 Festival 2010 presenteert Q-Dance Fusion in de geweldige Heineken Music Hall, waarbij The Qontinent 2010 en Bassleader 2010 de absolute hoogtepunten zijn.

Eigen label

Buiten enorm veel samenwerkingen met andere artiesten, zijn ze ook mede oprichter van het label ‘Roughstate’. Dit label hebben ze samen opgericht met Ran-D, Adaro en B-Front. Net als de rest van de artiesten van Roughstate is Frequencerz een van de grotere artiesten binnen de hardstyle wereld. Frequencerz boeken is een garantie voor succes!

Boekingen van Frequencerz

Ben je zoek naar een hardstyle duo dat ieder publiek wel op de vloer krijgt? Boek dan Frequencerz! Met nieuwe tracks op komst en veel optredens in hun schema, is Frequencerz klaar voor de toekomst! Ben jij klaar voor hen?

Direct Frequencerz boeken ? Klik hier voor boekingen van Frequencerz

Frequencerz boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frequencerz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 60 minutenExclusief en techniekOn stage: 2 personenHardstyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand