Frequencerz boeken

Populair hardstyle duo
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Hardstyle

Wil jij Frequencerz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Frequencerz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het begon allemaal toen producer Pepijn zijn zoektocht begonnaar een betere DJ dan de rest. Tijdens zijn reis ontmoette hij Niels. Ze leerden van elkaar en werden goede vrienden. Hun passie voor Hardstyle werd elke dag sterker. Samen vormden ze de Frequencerz en speelden overal chaotische geluidsgolven, met een geheel eigen stijl. Frequencerz is een van de populairste hardstyle acts van het moment. Ze draaien al 10 jaar mee en dat is zeker niet voor niets. Met hun unieke, maar zeker toegankelijke sound weten ze ieder publiek in te pakken. Je kunt dus met een gerust hart Frequencerz boeken. Zo slaat hun muziek aan bij echte fans, maar net zo goed bij mensen die er normaal gesproken nooit naar luisteren!

Biografie Frequencerz

Sinds het begin van hun DJ-carrière hebben ze opgetreden op grote evenementen zoals Defqon.1, Decibel Outdoor, Hard Bass en nog veel meer. In juli 2009 werd al hun harde werk beloond. Het legendarische Fusion Records deed de Frequencerz een aanbod dat ze niet konden weigeren en tekende de jongens bij het label. Vanaf hier ging het heel snel, en ook het aantal boekingen van Frequencerz steeg. Sindsdien rocken Niels en Pepijn podium na podium en laten ze een spoor van verwoeste dansvloeren achter. Met Defqon.1 Festival 2010 presenteert Q-Dance Fusion in de geweldige Heineken Music Hall, waarbij The Qontinent 2010 en Bassleader 2010 de absolute hoogtepunten zijn.

Eigen label

Buiten enorm veel samenwerkingen met andere artiesten, zijn ze ook mede oprichter van het label ‘Roughstate’. Dit label hebben ze samen opgericht met Ran-D, Adaro en B-Front. Net als de rest van de artiesten van Roughstate is Frequencerz een van de grotere artiesten binnen de hardstyle wereld. Frequencerz boeken is een garantie voor succes!

Boekingen van Frequencerz

Ben je zoek naar een hardstyle duo dat ieder publiek wel op de vloer krijgt? Boek dan Frequencerz! Met nieuwe tracks op komst en veel optredens in hun schema, is Frequencerz klaar voor de toekomst! Ben jij klaar voor hen?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Frequencerz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Frequencerz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Frequencerz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Frequencerz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Frequencerz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Frequencerz boeken

Ben jij benieuwd hoe je Frequencerz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Frequencerz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Frequencerz

Frequencerz inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frequencerz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenHardstyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand