La$$a boeken

Prijscategorie: € 1.500,- tot € 2.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij La$$a boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van La$$a. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie La$$a

La$$a boeken? LA$$A, ook bekend als Yves Lassaly (geboren en getogen in Amsterdam), heeft van jongs af aan naam gemaakt in de muziekindustrie. Al als kleine jongen heeft Yves een grote passie voor muziek en optreden. Als tiener begon zijn carriere echt te worden door muziekoptredens te geven op het podium. La$$a brak begin 2019 door met de clubhit ‘Hans Betaalt De Schade’ waarmee hij een gouden plaat haalde. Binnen no time werkte Yves Lassally a.k.a. LA$$A met de top van de Nederlandse artiesten.

Boekingen van La$$a

Samen met Rolf Sanchez maakte hij de Top 40 nummer 1 hit “Mas Mas Mas” waar Nederland in 2020 niet meer omheen kon en hij net een gouden plaat voor heeft ontvangen. Daarnaast werkte hij ook met artiesten als Tabitha, Jayh & Lil Kleine waar hij ruim 9 gouden platen voor ontving. Zijn passie voor muziek zonder beperkingen deed hem dromen van een onafhankelijk muziekproductiebedrijf. ‘Pyramids’ bracht succesnummers uit voor een aantal bekende nationale en internationale artiesten.

La$$a inhuren

Ook al bracht hij graag tijd door in de studio, hij miste het op het podium staan en contact maken met het publiek. Hij ontwikkelde zichzelf en creëerde zijn eigen ‘urban’ sound. Sinds het najaar van 2018 vind je Yves onder DJ/artiestennaam LA$$A, en daarmee lanceerde hij zijn eigen platenlabel: MCM Records / Money Club Music.In oktober 2020 dropte hij zijn debuut album “KA$$A” wat inmiddels bijna 40 miljoen keer gestreamd is en dus staat de gouden plaat voor zijn debuutalbum om de hoek. 2022 wordt het jaar van LA$$A. Stay tuned!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig La$$a kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je La$$a wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van La$$a wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij La$$a online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van La$$a kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

La$$a boeken

Ben jij benieuwd hoe je La$$a kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct La$$a boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van La$$a

La$$a inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van La$$a

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand