Tatanka boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Hardstyle

Wil jij Tatanka boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tatanka. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

DJ Tatanka, pseudoniem van Valerio Mascellino, is een Italiaanse hardstyle-dj/producer. Mascellino heeft een eigen platenlabel genaamd Zanzatraxx waar hij regelmatig onder produceert. Tatanka refereert aan de Amerikaanse bizon in de taal van de Lakota. Mascellino was eerder bekend onder zijn alias Bison, vandaar de nieuwe naam Tatanka.

Tatanka boeken

Mascellino heeft veel pseudoniemen en onder de meeste daarvan heeft hij ook een aantal hits gemaakt, maar meestal staat hij toch bekend als Tatanka. Hij begon in 1993 met het draaien van dj-setjes op privéfeestjes. In 1998 begon hij met het produceren van hardstyle onder Mammut Records. Enkele jaren later, in 2001, werd Mascellino bekend onder zijn alias Bison samen met The Quakers door hun I Got Tonight, dat door onder andere Dana veel gedraaid werd. Ook had hij een hit met DJ Alex onder de noemer Tatanka meets DJ Alex – Who’s that DJ. In 2006 maakte hij als T4t4nk4 GTP, dat door Technoboy geremixt werd.

Boekingen van Tatanka

Dit nummer ging ook heel Europa door en zo verkreeg hij naamsbekendheid als Tatanka. Onder Zanza Labs maakte Mascellino ook in datzelfde jaar een hit, Control The Mind / Industrial Bug. Met Tatarola had hij eerder al, in 2004, zijn grootste succes met Insane gemaakt. Mascellino werkt regelmatig samen met andere grootheden uit de hardstylescene, zoals Technoboy, Zany, Activator, Zatox en Isaac. Wanneer hij samenwerkt, werkt hij meestal onder de naam Tatanka of Tat (als in: Tat & Zat).

Direct Tatanka huren? Klik hier voor boekingen van Tatanka

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tatanka kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tatanka wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tatanka wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tatanka online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tatanka kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tatanka boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tatanka kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tatanka boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tatanka

Tatanka boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tatanka

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonHardstyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand