Tatanka boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Hardstyle

DJ Tatanka, pseudoniem van Valerio Mascellino, is een Italiaanse hardstyle-dj/producer. Mascellino heeft een eigen platenlabel genaamd Zanzatraxx waar hij regelmatig onder produceert. Tatanka refereert aan de Amerikaanse bizon in de taal van de Lakota. Mascellino was eerder bekend onder zijn alias Bison, vandaar de nieuwe naam Tatanka.

Tatanka boeken

Mascellino heeft veel pseudoniemen en onder de meeste daarvan heeft hij ook een aantal hits gemaakt, maar meestal staat hij toch bekend als Tatanka. Hij begon in 1993 met het draaien van dj-setjes op privéfeestjes. In 1998 begon hij met het produceren van hardstyle onder Mammut Records. Enkele jaren later, in 2001, werd Mascellino bekend onder zijn alias Bison samen met The Quakers door hun I Got Tonight, dat door onder andere Dana veel gedraaid werd. Ook had hij een hit met DJ Alex onder de noemer Tatanka meets DJ Alex – Who’s that DJ. In 2006 maakte hij als T4t4nk4 GTP, dat door Technoboy geremixt werd.

Boekingen van Tatanka

Dit nummer ging ook heel Europa door en zo verkreeg hij naamsbekendheid als Tatanka. Onder Zanza Labs maakte Mascellino ook in datzelfde jaar een hit, Control The Mind / Industrial Bug. Met Tatarola had hij eerder al, in 2004, zijn grootste succes met Insane gemaakt. Mascellino werkt regelmatig samen met andere grootheden uit de hardstylescene, zoals Technoboy, Zany, Activator, Zatox en Isaac. Wanneer hij samenwerkt, werkt hij meestal onder de naam Tatanka of Tat (als in: Tat & Zat).

Direct Tatanka huren? Klik hier voor boekingen van Tatanka

Tatanka boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tatanka

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonHardstyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand