Rene Le Blanc boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief A- of monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig / Engelstalig
  • Bekend van "Ik Geloof In Mij" 2020

Rene Le Blanc boeken voor een optreden is gegarandeerd de tent vol. Sinds zijn verschijning in "Ik Geloof In Mij" is Rene een nieuwe ster in Nederland! Rene Le Blanc is sinds zijn 18e jaar alactief binnen de muziekwereld. Iedereen kent Rene Le Blanc natuurlijk als zanger, maar ook als producer en songwriter is hij zeer actief. Gepassioneerd door de muziek, en zijn loopbaan als zanger is voor menig artiest aanleiding geweest om met hem samen te werken. In de jaren 90 begon Rene als Engelstalige zanger. Met zijn look en warme stemgeluid kwam al snel de vergelijking met Engelbert Humperdinck en maakte hij zijn debuut als leadzanger van The Broadway Selection. Met evergreens bracht de sympathieke zanger velen in vervoering.

Rene Le Blanc boeken

In 2008 stapte Rene le Blanc over op het Nederlandstalige repertoire en het succes bleef niet uit! Met Jacqueline scoorde hij een grote hit en hiermee was hij regelmatig te zien op tv en te gast op het Mega Piraten Festijn. Daarnaast heeft hij al voor verschillende artiesten in zowel Nederland als in het buitenland geproduceerd, en heeft hij aandeel in diverse theater producties..René werkt samen met verschillende arrangeurs. Als zanger is Rene ook regelmatig te zien bij o.a. Sterren.nl, RTV Oost, TV Oranje, Hart Voor Muziek, tv Gelderland, Megapiratenfestijn en diversen andere tv stations.

Boekingen van Rene Le Blanc

Op dit moment is Rene Le Blanc te zien in het programma Ik geloof in Mij van SBS6.  Rene Le Blanc is vooral bekend van de hits “Alle sterren keken toe”, “Ik laat je nooit meer gaan” en natuurlijk “Ware Liefde”. Sinds het uitkomen van deze producties gaat de carrière van René in stroomversnelling. Voor volle zalen maakt hij keer op keer indruk met zijn live optredens. Op dit moment maakt Rene Le Blanc furore met zijn hit "If I Tell You (That I Love You)".

Direct Rene Le Blanc boeken ? Klik hier voor boekingen van Rene Le Blanc

 


Toon meer