Rene Le Blanc boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief A- of monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig / Engelstalig
  • Bekend van "Ik Geloof In Mij" 2020

René Le Blanc boeken voor een optreden is gegarandeerd de tent vol. Sinds zijn verschijning in "Ik Geloof In Mij" is René een nieuwe ster in Nederland! René Le Blanc is sinds zijn 18e jaar alactief binnen de muziekwereld. Met zijn look en warme stemgeluid kwam al snel de vergelijking met Engelbert Humperdinck. Nu hij al meer dan 25 jaar in het vak zit, weet René als geen ander hoe hij zich moet profileren op alle soorten feesten. Ambiance, sfeer, romantiek en temperament. De sympathieke zanger is altijd begaan met zijn publiek en weet deze naar behoren te waarderen.

Rene Lé Blanc boeken

De combinatie stem performance en uitstraling maken dat René le Blanc een zeer graag geziene artiest is. René is dan ook zeer geliefd bij zijn fans en publiek. De zanger is niet meer weg te denken op de bühne van de 'pasar malams'. Vanaf 2016 is René ook hier een graag geziene artiest, en weet hij het publiek met zijn muzikale klanken elke keer weer te verrassen! Met grote regelmaat is hij te zien op de televisie en te horen op de radio. 

Boekingen van René Le Blanc

Zijn grote doorbraak kwam met het populaire tv-programma "Ik Geloof In Mij". Als René le Blanc het podium betreedt gebeurt er iets op de bühne. René beweegt zich tussen de muziekstijlen van Tom Jones, John Rowles en natuurlijk Engelbert Humperdinck, om de aanwezigen het moment van hun leven te bezorgen. The Crooner zoals hij in de wandelgangen wordt genoemd staat ook in 2021 weer op de bühne in o.a. België, Duitsland en Nederland.

Direct René Le Blanc huren ? Klik hier voor boekingen van René Le Blanc

 


Toon meer