Henk Dissel boeken

Bekend van o.a. “De Bom”
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Henk Dissel boeken? Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 Seconden Later’. Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door.

Henk Dissel boeken

In hetzelfde jaar zingt hij op uitnodiging van de Toppers tijdens Toppers in Concert in een uitverkochte Amsterdam Arena en sluit het Nederlandse publiek de zanger voorgoed in de harten. Het is september 2014 als Henk uit handen van Antje Monteiro in de Brabanthallen de BUMA-NL Award voor het ‘Grootste Talent’ krijgt uitgereikt. Zijn single ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ halen steevast een stevige Top 100 notering. Henk is ook online één van de meest succesvolle entertainers; zijn eigen YouTube kanaal telt inmiddels miljoenen views.

Nederlandse zanger boeken

Op 12 maart 2016 presenteert Henk zijn eerst album tijdens een eigen concert in Bunnik. Een jaar later gevolgd door een avondvullend show in het volledig uitverkochte AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall). Henk verzorgd honderden optredens per jaar in het land en is ook op grote evenementen als Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten op het Plein een graag geziene gast. Het boeken van Henk Dissel was ineens razend populair.

Boekingen van Henk Dissel

Henk weet zich gesteund door een vast team. Producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Willem Gunneman tekenen steevast voor een onafgebroken reeks aan hits die luidkeels worden meegezongen in binnen- en buitenland. Op zondag 1 augustus 2017 ontving Henk in Amsterdam een gouden plaat voor de single ‘Een Bom’.Met ‘He Gevoel’, een zomers duet met Tim Douwsma, is het opnieuw raak. D muzikale boezemvrienden, die elkaar toevallig tegen het lijf liepen op een hoofdstedelijk stapavond, scoren samen dé zomerhit van 2017.

Direct Henk Dissel boeken? Klik hier voor boekingen van Henk Dissel

Henk Dissel boeken

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henk Dissel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-
€2.795,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand