Henk Dissel boeken

Bekend van o.a. “De Bom”
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Henk Dissel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Henk Dissel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 Seconden Later’. Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door.

Biografie Henk Dissel

In hetzelfde jaar zingt hij op uitnodiging van de Toppers tijdens Toppers in Concert in een uitverkochte Amsterdam Arena en sluit het Nederlandse publiek de zanger voorgoed in de harten. Het is september 2014 als Henk uit handen van Antje Monteiro in de Brabanthallen de BUMA-NL Award voor het ‘Grootste Talent’ krijgt uitgereikt. Zijn single ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ halen steevast een stevige Top 100 notering. Daardoor ging ook het aantal boekingen van Henk Dissel fors omhoog. Henk is ook online één van de meest succesvolle entertainers; zijn eigen YouTube kanaal telt inmiddels miljoenen views.

Nederlandse zanger boeken

Op 12 maart 2016 presenteert Henk zijn eerst album tijdens een eigen concert in Bunnik. Een jaar later gevolgd door een avondvullend show in het volledig uitverkochte AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall). Henk verzorgd honderden optredens per jaar in het land en is ook op grote evenementen als Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten op het Plein een graag geziene gast. Het boeken van Henk Dissel was ineens razend populair.

Boekingen van Henk Dissel

Henk weet zich gesteund door een vast team. Producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Willem Gunneman tekenen steevast voor een onafgebroken reeks aan hits die luidkeels worden meegezongen in binnen- en buitenland. Op zondag 1 augustus 2017 ontving Henk in Amsterdam een gouden plaat voor de single ‘Een Bom’.Met ‘He Gevoel’, een zomers duet met Tim Douwsma, is het opnieuw raak. D muzikale boezemvrienden, die elkaar toevallig tegen het lijf liepen op een hoofdstedelijk stapavond, scoren samen dé zomerhit van 2017.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Henk Dissel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Henk Dissel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Henk Dissel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Henk Dissel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Henk Dissel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Henk Dissel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Henk Dissel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Henk Dissel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Henk Dissel

Henk Dissel inhuren

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henk Dissel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.500,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand