Barry Fest boeken

Voor 2024 hogere prijs! (scroll naar beneden)
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ / MC act (2023)
 • Genre
  Allround / Feest

W‍il jij Barry Fest boeken voor jouw party of event? Deze Nederlandse “Feest” dj richt zich al een aantal jaren op de hardere stijlen, zo werkte hij o.a Samen met Snollebollekes en de Gebroeders Ko (beide hardstyle remixen), maar ook met DJ Norman (bekend van “Kom Tie Dan, He”).

Barry Fest boeken

De happy hardcore remixen van: Duurt te lang (Davina Michelle) en Ik wou dat ik jouw was (Velshuis & Kemper) zal je ook wel herkennen van menig festival of radio programma. De eigen singles konden natuurlijk niet uitblijven, zo schreef Barry een nieuwe versie van Vamos a la Playa, die hij met het dj duo Hak op de Tak uitbracht, hij creëerde ook een compleet nieuwe sound voor de underground hit Crazy on the Dancefloor. Beide tracks waren een lange tijd te vinden in de Spotify viral top 50.

Bekende DJ boeken

Barry Fest draait al bijna 10 jaar mee op het hoogste allround niveau van Nederland, heeft door heel Europa getourd en stond in 2019, 2 keer in een uitverkocht Gelredome. Hier zagen 60.000 mensen hem optreden in het voorprogramma van Snollebollekes. Barry doet zo’n 300 boekingen per jaar en is een op en top professional. Barry Fest treedt uitsluitend op samen met MC De Mike.

Boekingen van Barry Fest

Barry Fest & De Mike weten hun publiek altijd plat te spelen. Niet alleen met goede muziek, maar vooral met enorm veel interactie. De twee vrienden voor het leven hebben namelijk een erg aanstekelijke energie en fantastische chemie op het podium. Laat je niet misleiden door de verwachting dat er vooral billenschud muziek gedraaid wordt met onze Mike.

Direct Barry Fest boeken? Klik hier voor boekingen van Barry Fest

Barry Fest boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Barry Fest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ / MC act (2023)1 x 60 minutenExclusief geluid en techniek2 personenAllround / Feest€1795,-
DJ / MC-act (2024)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Feest€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand