Barry Fest boeken

Samen met MC De Mike
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ / MC act
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Barry Fest boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Barry Fest. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze Nederlandse “Feest” dj richt zich al een aantal jaren op de hardere stijlen, zo werkte hij o.a Samen met Snollebollekes en de Gebroeders Ko (beide hardstyle remixen), maar ook met DJ Norman (bekend van “Kom Tie Dan, He”).

Biografie Barry Fest

De happy hardcore remixen van: Duurt te lang (Davina Michelle) en Ik wou dat ik jouw was (Velshuis & Kemper) zal je ook wel herkennen van menig festival of radio programma. De eigen singles konden natuurlijk niet uitblijven, zo schreef Barry een nieuwe versie van Vamos a la Playa, die hij met het dj duo Hak op de Tak uitbracht, hij creëerde ook een compleet nieuwe sound voor de underground hit Crazy on the Dancefloor. Beide tracks waren een lange tijd te vinden in de Spotify viral top 50.

Bekende DJ boeken

DE MEEST ENERGIEKE FEEST-DJ ACT VAN DE BENELUX! De liedjes van Barry Fest worden door heel Nederland meer dan 1.500.000 keer per maand beluisterd, en elke maand komt er wel een nieuwe track bij!

Boekingen van Barry Fest

De Show: Energie, vliegende flamingo’s en dansende gasten!Een show die vanaf minuut één vol gas energie geeft, het publiek beetpakt en de sfeerbepaalt. We schieten een uur lang alle kanten op en de grootste hits komen voorbij. We gaan ervan uit dat het publiek van een dansje houdt, want ze gaan de strijd aan op het podium!Uiteraard wordt er tijdens de show merchandise weggegeven, van pluche flamingo’s tot zonnebrillen en van keycords tot vlaggen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Barry Fest kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Barry Fest wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Barry Fest wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Barry Fest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Barry Fest kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Barry Fest boeken

Ben jij benieuwd hoe je Barry Fest kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Barry Fest boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Barry Fest

Barry Fest inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Barry Fest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ / MC act1 x 60 minutenExclusief geluid en techniek2 personenAllround / Feest€1995,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand