Frans Duijts boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€6.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Frans Duijts boeken voor een optreden? Frans Duijts vertoont vele gelijkenissen met een ander icoon van de Nederlandstalige muziek: Andre Hazes. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook het karakteristieke stemgeluid van Hazes is terug te horen in zijn stem. Het zal u dan ook niet verbazen dat Frans Duijts zijn zangcarriere begon als Hazes imitator. Deze is overigens nog steeds zijn grote voorbeeld.

Frans Duijts boeken

De vele enthousiaste reacties die Frans kreeg op zijn uitvoering van “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” leidde tot een compleet eigen album, getiteld “Denken dat je alles mag”. Dit album leverde hem al een grote schare fans op. Ook de regionale en Nederlandstalige radiozenders draaiden hem regelmatig. Het grote succes kwam echter pas 2 jaar later, met het tweede album van Frans Duijts getiteld “Zo ben ik mezelf”. Het album wist door te dringen tot de top 10 van de album top 100 en bereikte zelfs de gouden status. Dat betekent dat er meer dan 25.000 exemplaren verkocht zijn.

Definitieve doorbraak

Zijn agenda was dan ook al snel gevuld met honderden optredens door het hele land. Ook zijn derde album, Leef je droom, bereikte in no-time de gouden status en werd zelfs platinum. De steeds populairder wordende zanger uit Tiel heeft inmiddels zeven albums uitgebracht. Voor zijn album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans Duijts zelfs een Edison in de categorie Volksmuziek. In oktober 2016 bracht de volkszanger zijn nieuwste album ‘Tijdloos’ uit op het platenlabel Dino Music.

Boekingen van Frans Duijts

In 2010 en 2015 deed Frans Duijts mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Hij reisde af naar Ibiza om de strijd aan te gaan met andere Nederlandse artiesten, zoals René Froger, Jamai, Jeroen van der BoomFrans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans. In 2015 won Frans de competitie en mocht hij zich met recht ‘de beste zanger van Nederland’ noemen.

In 2017 was Frans Duijts samen met Django Wagner en Peter Beense te zien en te horen zijn tijdens hun concert ‘Echte Vrienden’ in AFAS Live. De heren hadden eerder dit jaar al hun eigen TV-programma ‘3ManSterk’ bij AVROTROS. Op 15 september kwam hun debuutalbum uit. In 2019 deden ze een reprise van dit concert in de Effenaar. Allemaal ongekende prestaties, en al helemaal voor een Nederlandse artiest. Het Nederlandse publiek heeft nog lang niet genoeg van Frans Duijts, en ook in Vlaanderen zijn de eerste successen een feit.

Direct Frans Duijts boeken ? Klik hier voor boekingen van Frans Duijts

Frans Duijts boeken

€6.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frans Duijts

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€6995,-
Live bandshow1 x 60 minuteninclusief licht & geluid tot 2000 personen7 personenNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€8.500,-
€9.750,-
€5.275,-