Frans Duijts boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€8.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €8495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Frans Duijts boeken voor een optreden? Frans Duijts, geboren op 10 mei 1979, is een getalenteerde zanger die zijn stempel heeft gedrukt op de Nederlandse muziekscene. Met zijn kenmerkende stemgeluid en charismatische podiumoptredens heeft Frans een indrukwekkende carriére opgebouwd.

Frans Duijts boeken

De muzikale reis van Frans begon al op jonge leeftijd, geïnspireerd door zijn vader, die ook een bekende zanger was. In 2009 brak hij door met zijn debuutalbum ‘Denken Dat Je Alles Mag’, waarmee hij meteen de harten van vele muziekliefhebbers veroverde. Het album leverde Frans niet alleen lovende recensies op, maar ook een Edison Award voor Beste Volkszanger. Zijn populariteit groeide gestaag, en Frans Duijts werd al snel een veelgevraagde artiest voor zowel grote evenementen als intieme optredens. Met hits als “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” en “Morgen Is Pas Morgen” veroverde hij de hitlijsten en vestigde hij zich als een van de toonaangevende Nederlandse volkszangers.

Volkszanger boeken

Wat Frans Duijts onderscheidt, is niet alleen zijn indrukwekkende zangtalent maar ook zijn authentieke benadering van de muziek. Zijn nummers weerspiegelen zijn levenservaring en resoneren met luisteraars van alle leeftijden. Frans weet als geen ander emoties over te brengen in zijn muziek, waardoor hij een speciale plek heeft verworven in de harten van zijn fans. Frans s dan ook een echte volkszanger.

Boekingen van Frans Duijts

Naast zijn succesvolle muzikale carrière is Frans Duijts ook een veelgevraagde televisiepersoonlijkheid geworden. Met zijn innemende persoonlijkheid en natuurlijke charme heeft hij de overstap naar de kleine scherm succesvol gemaakt. In 2010 en 2015 deed Frans Duijts mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Hij reisde af naar Ibiza om de strijd aan te gaan met andere Nederlandse artiesten, zoals René Froger, Jamai, Jeroen van der BoomFrans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans. In 2015 won Frans de competitie en mocht hij zich met recht ‘de beste zanger van Nederland’ noemen. Of je nu een doorgewinterde fan bent van het Nederlandse levenslied of gewoon houdt van eerlijke en oprechte muziek, Frans Duijts is een naam die je niet kunt negeren.

Direct Frans Duijts boeken ? Klik hier voor boekingen van Frans Duijts

Frans Duijts boeken

€8.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frans Duijts

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€8495,-
Live bandshow1 x 60 minuteninclusief licht & geluid tot 2000 personen7 personenNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€8.995,-
€7.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand