Frans Duijts boeken

Boek nu Frans Duijts en maak jouw evenement onvergetelijk! Zoek je naar de perfecte act voor jouw feest of event? Wij zijn een erkend boekingskantoor met een breed scala aan artiesten, bands, dj’s en meer.
€8.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €8495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Frans Duijts boeken voor de laagste prijs? Voor boekingen van Frans Duijts, of voor meer informatie of een vrijblijvende optie of offerte voor een optreden van Frans Duijts, kun je ons bellen op 085-0432225 Of vul direct het aanvraagformulier in.

Frans Duijts, geboren op 10 mei 1979, is een getalenteerde zanger die zijn stempel heeft gedrukt op de Nederlandse muziekscene. Met zijn kenmerkende stemgeluid en charismatische podiumoptredens heeft Frans een indrukwekkende carriére opgebouwd.

Biografie Frans Duijts

De muzikale reis van Frans begon al op jonge leeftijd, geïnspireerd door zijn vader, die ook een bekende zanger was. In 2009 brak hij door met zijn debuutalbum ‘Denken Dat Je Alles Mag’, waarmee hij meteen de harten van vele muziekliefhebbers veroverde. Het album leverde Frans niet alleen lovende recensies op, maar ook een Edison Award voor Beste Volkszanger. Zijn populariteit, en dus ook het aantal boekingen van Frans Duijts, groeide gestaag, en hij werd al snel een veelgevraagde artiest voor zowel grote evenementen als intieme optredens. Met hits als “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” en “Morgen Is Pas Morgen” veroverde hij de hitlijsten en vestigde hij zich als een van de toonaangevende Nederlandse volkszangers.

Volkszanger boeken

Wat Frans Duijts onderscheidt, is niet alleen zijn indrukwekkende zangtalent maar ook zijn authentieke benadering van de muziek. Zijn nummers weerspiegelen zijn levenservaring en resoneren met luisteraars van alle leeftijden. Frans weet als geen ander emoties over te brengen in zijn muziek, waardoor hij een speciale plek heeft verworven in de harten van zijn fans. Frans is dan ook een echte volkszanger. Wil jij Frans Duijts boeken? Vul dan nu het aanvraagformulier in.

Boekingen van Frans Duijts

Naast zijn succesvolle muzikale carrière is Frans Duijts ook een veelgevraagde televisiepersoonlijkheid geworden. Met zijn innemende persoonlijkheid en natuurlijke charme heeft hij de overstap naar de kleine scherm succesvol gemaakt. In 2010 en 2015 deed Frans Duijts mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Hij reisde af naar Ibiza om de strijd aan te gaan met andere Nederlandse artiesten, zoals René Froger, JamaiJeroen van der BoomFrans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans.

Beste zanger van Nederland

In 2015 won Frans de competitie en mocht hij zich met recht ‘de beste zanger van Nederland’ noemen. Of je nu een doorgewinterde fan bent van het Nederlandse levenslied of gewoon houdt van eerlijke en oprechte muziek, Frans Duijts is een naam die je niet kunt negeren.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Frans Duijts kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Frans Duijts wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Frans Duijts wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Frans Duijts online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Frans Duijts kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Frans Duijts boeken

Ben jij benieuwd hoe je Frans Duijts kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Frans Duijts boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Frans Duijts

Frans Duijts inhuren

€8.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frans Duijts

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€8495,-
Live bandshow1 x 60 minuteninclusief licht & geluid tot 2000 personen7 personenNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€6.494,-
€8.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand