Stef Ekkel boeken

Optreden samen met Rene Karst, 60 min. : € 6.790,-
€2.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Stef Ekkel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Stef Ekkel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze geweldige zanger had in zijn inmiddels 10-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles ‘Op een Terrasje’, ‘De Griekse Melodie’, Een Koffer Vol Met Dromen’, ‘De Woonboot’. Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

Biografie Stef Ekkel

Optredens voor vele tv-programma’s waaronder ‘Muziek op het plein’ van de TROS en optredens tijdens de megapiratenfestijnen en de nacht van oranje in de Ahoy-hal waren het resultaat. Daarna verschenen diverse hits ‘Shanghai’, ‘Kufstein’ en ‘Laat De Glazen Nu Maar Klinken’ alsmede twee dvd’s. Boekingen van Stef Ekkel zijn een garantie voor feest!

Gouden plaat

In 2009 komt het nieuwe album van Stef uit. ‘Lekker Gezellig’. Van dit album komen vervolgens weer twee hits uit. ‘Sierra Madre en ‘Ik Schrijf Je Naam’. Voor de single ‘De Woonboot’ ontvangt Stef op 5 november 2009 een gouden plaat. In het najaar van 2009 verschijnt een single met daarop een duet met Johnny Hoes. ‘De Smokkelaar’. De godfather van het Nederlandse lied benoemt Stef in een interview met de Telegraaf tot zin opvolger en adviseert iedereen om Stef Ekkel te boeken.

Boekingen van Stef Ekkel

Inmiddels is Stef Ekkel een van de meest gevraagde artiesten van Nederland. Want wie wil er nu niet Stef Ekkel boeken? De live-optredens van Stef zijn door zijn unieke stem en geweldige liedjes. Een echte belevenis en overal waar hij opgetreden heeft wordt hij teruggevraagd.

Elk optreden is een feest

Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits uitgebracht, dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Stef is een echte topper als het om gezelligheid en Nederlandstalige muziek gaat. Bijzonder is zijn duet met Johnny Hoes van diens grote hit ‘De Smokkelaar’. Het is de laatste notering van Johnny Hoes in de Single Top 100. Stef’s versie van ‘Waarheen, Waarvoor’ zorgt ervoor dat deze plaat welkom is in elk café. In 2016 neemt hij samen met René Karst de hit ‘Liever Te Dik In De Kist op. De boekingen van Stef Ekkel zaten daarmee weer in de lift. De plaat bereikt de eerste plaats in het Jaaroverzicht van Sterren.nl en is daarmee de populairste Nederlandstalige plaat van 2016.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Stef Ekkel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Stef Ekkel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Stef Ekkel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Stef Ekkel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Stef Ekkel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Stef Ekkel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Stef Ekkel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Stef Ekkel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Stef Ekkel

Stef Ekkel inhuren

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Stef Ekkel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€2795,-
Tape-act1 x 60 minuteninclusief tot 350 personen2 personenNederlandstalig / Feest€5296,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.695,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand